Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jahi

studia

Polecane posty

Gość jahi

Chciałabym się dostać na ASP w Łdz, niestety trochę późno się do tego zabarałam bo będę teraz w III LO i w sumie jeszcze nie chodziłam na żadne kursy rysunku czy malarstwa, a jakoś straaasznie uzdolniona też nie jestem, choć myślę, że aż tak tragicznie to nie jest ze mną :D myślę o grafice. Chcę zacząć chodzić na te kursy od września. Co o tym myślicie? Opłaca mi się w ogole? Myślałam także, żeby podjąć studia w Wyższej Szkole Sztuki i Projektowania - fotografia lub studiować równolegle grafike na wssip. Jeszcze jedną opcję miałam żeby iść na fotografię na filmówkę i dodatkowo zaocznie studiować grafikę gdzieś. kurde mam tak pomieszane w głowie, że nie wiem co mam robić.. co myślicie o tym wszystkim? Pzdr

Gość ochochh
musisz się zdecydowac :D

Gość asppppp
pierwsze- na asp jest się bardzo trudno dostać. ok 10 osób na 1 miejsce. drugie- podczas rekrutacji musisz zaprezentować zazwyczaj 10 prac malarskich, 10 rysunkowych i np. przy grafice kilka swoich grafik w różnych technikach. trzecie - nie musisz być szczególnie uzdolniona- tam lubią takie 'nieoszlifowane diamenty' :) zawsze warto spróbować a co do samego studiowania tam jest ciężko, dużo pracy po zajęciach - jakieś szkice domowe, projekty itp. aaa i na grafice będziesz mieć wiecznie wszystko uwalone od tuszu - paznokcie najgorzej...

Gość jahi
kurde no na asp to sie raczej nie dostane. wiem, ze trzeba teczke ze swoimi pracami oddac, jakos by sie dalo rade, gorzej z egzami. mysle wlasnie o tej wssip, tylko droga jest bardzo, najbardziej ciagnie mnie na te studia rownolegle na wssip, foto+grafika.. hmm.

Gość asppppp
wiesz że po tym ciężko o prace?

Gość jahi
nie zawsze. ale chcę robić to co lubię.