Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła pani licencjat

komu nie idzie praca licencjacka?

Polecane posty

Gość przyszła pani licencjat

ja nie wiem od czego zacząć,promotorka wymagająca:(

Napisz plan pracy(nakresl- co chcesz pisac, w punktach np. 1. Historia... ), pozniej daj do sprawdzenia promotorce, niech zaakceptuje badz wniesie poprawki, pozniej zacznij pisanie- od pierwszego do ostatniego pkt i tak oto napiszesz cala prace;) POWODZENIA!

Gość wierzaca, doswiadczajaca
zacznij od srodka a wstep i zakonczenie na koncu o czym piszesz jaki kierunek

Mi też nie idzie, aż mnie obrzydza myśl, że mam ją napisać w końcu (czasu coraz mniej) i obronić. W ogóle mi się nie chce, bez sensu całkiem, zero motywacji. We wrześniu mam się bronić, a w ogóle nic z tym nie robię.

Ja napisalam w ciagu tygodnia. Jak juz zaczniesz to jakos pojdzie. I tez wstep pisalam praktycznie na koncu. Teraz mam problem, bo mi wykazalo 20proc plagiatu. Do dupy jet ten program.

mnie tez nie idzie :( masakra z tygodnia na tydzien sie zabieram za pisanie ale jakos nie zebralam sie zebys siasc i naprawde cos napisac ;/

Gość mnie tez, mam razptem jeden
rozdzial... Wymagajaca promotorke i w pierwszy tydzien wrzesnia musze to oddac... jednym slowem tragedia... Jakbym szybko to napisala mialabym juz dawno z glowy, a tak... im wiecej czasu mam tym w rzeczywistosci coraz mniej.