Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka jedna 24444yy

co mam zrobic zmoim facetem? odpowiedzcie

Polecane posty

mój facet chyba marzy o ideale kobiety, chodzi mi o wyglad ze ma chyba sam ma kompleksy kompleksy mój facet niby jest ze man7 miesiecy..ale nie czuje ze mu sie podobam czesto widze jak zerka na super ładne laski.. mnie komplementów prawie nigdy nie mówi, za to wiecznie sie do czegos przyczepia a co to? prszycz? a co to? strupek heh masz krzywe nogi..dodam ze mam zgrane itd a sam wiecznie gada ale mam brzuch, przytyłem, ale mam nogi..ale twarz czasami mam wrazenie ze moim kosztem próbuje sie dowartosciowac jego pierwsza ex była raczej srednia..bardzo , uwazam ze leipiej wygladam druga zas z twrazy podobnie jak ja..ale za to miała super figure raczej normalne dziewczyny..ciekawe czy im tez docinał

ja mam 24 on 28:O

Juz w niedlugim czasie zapewne dojdziesz do wniosku ze nic nie czujesz do swojego faceta. Po prostu takie słowa wypalaja uczucie, wpada sie w kompleksy po same uszy.

Juz w niedlugim czasie zapewne dojdziesz do wniosku ze nic nie czujesz do swojego faceta. Po prostu takie słowa wypalaja uczucie, wpada sie w kompleksy po same uszy. to racja. Kiedys wygladałam starsznie miałam paskudne włosy, byłam starsznie chuda, miałam krzywe zeby, pryszcze pryszcze wyleczyłam izotekiem, nosiałm aparta na zeby teraz mam sliczne zabki, zapusciłam włosy, przytyłam wygladam atrakcyjnie, choc miss swiata nie jestem kazdy mi mówi ze sie zmieniłam i wyładniałam ze super wygladam..wyszłam z kompleksów..stałam sie bardziej pewna siebie pznałam jego i czuje jak moja atrakcyjnosc z dnia na dzien spada..w moich oczach przynajmniej. Powiedziałam muze te uwagi i docinki mnie wkurzaja, ze mam duzy dystans do sibie ale jego uwagi na moj tema to przegiecie..ze przez niego wpadam w kompelksy

pogadajmy kafeterjanie

Nie masz powodów, żeby wpadać w kompleksy. Jesteś atrakcyjną kobietą, może to właśnie go gryzie. Zachowuje się jak jakiś małolat, a to poważny już facet powinien być. Nie tak traktuje się kobiety, kobiety nie tego oczekują przecież od swoich facetów. :)

Gość wierzaca, doswiadczajaca
to jakbym widziala siebiei mojego bylego tez mial wtedy 28 a ja 24,facet mialkompleksy, byl bardzo slaby psychicznie

zachowuje sie jak palant... mam wrazenie ze swoje kompleksy chce przelac na mnie on mówi ze lubi mi talk gadac bo sie smiesznie denerwuje woalałabym zeby mój facet mnie wychwalał i zebym była dla niego najsliczniejsza;) nawet jakbym była maszkaronem

no on tez jest słaby psychicznie najmiejszy kłopot go łamie

Gość blondi87w
powiedz mu tez takie miłe rzeczy zobaczymy jak będzie się fajnie denerwował... idiota