Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest coraz bardziej źle....

zagubiłam sens życia... i nie mam już po co życ...:(

Polecane posty

Gość jest coraz bardziej źle....

bo jeżeli żyje się dla miłości to bez niej jest sie nikim... kocham juz 7 lat ale raczej bez wzajemności... wyleczyć się nie potrafię wiec jedynym wyjściem jest przestac cierpieć... zostaje mi niestety jedyny sposób aby sobie ulżyć... kurewskie życie :(

Gość Szalona22latka
Musisz mieć zawsze jakieś alternatywne wyjście. Miłość jest piękna, ale jeśli ma być tylko czymś w rodzaju przykrycia braków we własnym życiu, to wraz z jej końcem rodzi się wszechogarniająca pustka i frustracja. Pomyśl o swoim życiu, odpowiedz sobie szczerze czego ci brak, no i spróbuj znaleźć do tego drogę. Miłość tylko wtedy może być spełnieniem, jeśli człowiek ma porządek we własnym życiu.

Gość superbitch
dziewucho, wylecz sie z przeswiadczenia ze zyje sie dla milosci! to efekt prania mozgu przez marketingowcow; milosc NIE ISTNIEJE - wklep to sobie do glowki i powtarzaj jak mantre. A w zyciu piekne sa tylko chwile. Cala reszta to chodzenie po bagnach.

Gość skad jestes bo nie mam z kim
jezdzic na rowerach????

Gość ciastekk
szalona22 dawno nie widzialem tak madrych slow;p Jesli ma sie ta dziewczyne/faceta to zyje sie dla niej Jesli nie ma to rozwija siebie tzn, uczy nowych rzeczy, pracuje, ksztalci Wazne zeby nie wpasc w depresje siedziec i nic nie robic:P