Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agussiaaamala

Czy jest możliwa ciąża przez ubranie ?

Polecane posty

Gość marioletttta
zaraz fiknę ze śmiechu buahahahaha

Gość ewebasz
o kurczę , twój pech sięgnął zenitu przez spodnie zachodzi najwięcej 19-to latek :(

Gość teraz bedzie placz
bo od 18 do 21 r.z. najbardziej jestes zagrozona przez ciaze przez spodnie. ale nos okrwawiana podpaske bo podobno wtedy sie nie przecisna no ale to dopiero jak urodzisz bo jestes juz zaplodniona

Gość masz 19 lat i nie
wiesz ze przez spodnie zachodzi sie najczesciej w ciaze bo mysli sie ze sie nie przecisna? dziewczyno zrob test i zalatwiaj sobie miejsce na aborcje! juZ!

Gość marioletttta
a tłumacząc dokładniej- dotykał cie przez spodnie więc było to tak, że ręki wyskoczyły mu takie niewidzialne plemniki które są jak świdry i przejdą przez spodnie z betonu albo żelaza. Dodatkowo napisałaś że nie miał wytrysku - ale mógł mieć, taki niewidoczny wytrysk z niewidocznymi plemnikami - normalnie mega matrix aaaaaaaaaaaa

Gość superplemnik
już nawet mogę ci coś wyznać- zaopatruj się w niebieskie ubranka :) bo jak plemnik przeciśnie się przez spodnie to w 99% rodzi się chłopczyk:) Wiem z doświadczenia

Gość polisiaaaa
ja przez spodnie jak zaszlam to urodzilam takiedo stwora jak z gwiezdnych planet :/ synek ma 4 latka. teraz przez spodnie jestem w drugiej ciazy i jestem ciekawa co to bedzie :/ dodatkowo zabezpieczaklam sie przezerwatyna i globulka ale to nic nie dalo! przedarly sie skurwiele

Gość asiulabe
mam małe doświadczenie dlatego pytam czy można mocno przytulając się z chłopakiem i będąc w ubraniu zajść w ciążę gdy się podniecimy, ja miałam dzinsy na sobie on też ale nie wiem czy nie miał wytrysku miałam ok 3,5 tyg temu okres ale był krótki ok 3 dni po tym jak przytulałam się z chłopakiem ale ostatnio boje się bo mi brzuch trochę urósł wydaje mi się że z dnia na dzień mam większy nie wiem czy to nie moje urojenia kolejny okres mam mieć za 3 dni zazywam yasmin ale czasami nie brałam ich o tej samej na jednym forum mapisali że można tak zajść odpiszcie szybko

Gość asiulabe
nikt tu nie odp tylko każdy się wyśmiewa napiszcie coś sensownego

Gość asiulabe
Jak rozumiecie powyższe pytanie do ginekologa na necie i odp Czy możliwe było zapołodnienie? Od jakiegoś czasu zaspokajamy się z moim chłopakiem przez spodnie. Ostatnio zaczęłam czytać o ciążach i boję się że zaszłam. Mówił mi ze 3 razy szczytował. Możliwe było zapłodnienie przez 2 pary spodni i bieliznę? odp ginekologa Jest bardzo mała szansa, aby plemniki przeszły przez dwie pary spodni i bieliznę. Ja myślę że chodzi o to że chłopak wprowadzał penisa przez spodnie i dlatego jest szansa mała bo jak wszyscy twierdzą plemniki nie przechodzą przecież przez spodnie