Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maryś Ka

wesele, lublin

Polecane posty

Gość maryś Ka

Poleccie jakis niedrogi lokal na wesele do 100 os. w Lublinie lub okolicach.

Gość plknmmnvvcss
hotel victoria na narutowicza

Gość plknmmnvvcss
albo dworek szlachecki

Gość plknmmnvvcss
i jeszcze fajny jest dworek lwowski

Gość podnoszeeeeeeeeeeeeeeee
cos komus przyjdzie do glowy, to piszcie

Gość niedrogi to
katarzynka w bogucinie napzeciwko bidy prawie

Gość katarzynka to chyba bardziej
pub przydrozny niz miejsce na wesele...

Gość polishboy
Wawoz lsm-czuby

Gość hahaha moze park saski

Gość gość
Ostatnio całkiem fajnie bawiłam się w Sonatinie

Gość gość
Hej wszystkim, Polecam zajrzeć tutaj http://www.gdziewesele.pl/Lublin/ , serwis ma chyba najwięcej obiektów z tego województwa, prezentacje są ładne i aktualne, serio można sie czegoś o lokalach na wesele dowiedziec! Pozdr. Sylwia

Gość gość
Ładna jest sama w Dominowie.

Gość gość
Sonatina rządzi.

Gość gość
Sonatina jest napewno tańsza od pozostałych lokali w tych rejonach ;p

Gość gość
Napewno mają dobre jedzenie. W firmie zamawiamy od nich do biura juz od długiego czasu zawsze jest pyszne.

Gość gość
Lokal Sonatina w środku wygląda bardzo ładnie.

Gość AnkaLBN
Potwierdzam - Sonatina - jak dla mnie i mojego Męża głównym atutem był duży ogród, a nie chcieliśmy żeby wesele było w samym centrum Lublina.

Gość gość
jakby ktoś był chętny na robienie wesela nie w centrum miasta ale bardziej na uboczu to Poniatowa polecam i Hotel slowikdania regionalne, świeże, smaczna także tutaj się wykazali bardzo. Poza tym obsluga okej, nie mam tu zastrzeżeń wiec mysle, ze warto

Gość gość
Ja robiłam swoje w Pałacu Akropol i byłam bardzo bardzo zadowolona bo wszystko zostało zorganizowane jak chciałam. Przede wszystkim pięknie przystroili salę która robiła wrażenie a głównym punktem był sufit podświetlany tak że dawał efekt gwiaździstego nieba. Jeżeli chodzi o menu kucharz świetnie zrealizował moje i męża pomysły więc duży plus za elastyczność. No i załatwili nam fajnego wodzireja oraz zespół. Ogólnie to eleganckie i szykowane miejsce.

Gość gość
Znam hotel słowik, bo z przyszłym mężem tu bylismy pare razy na urlopie;) bardzo fajne miejsce z dobrą kuchnią i okolica cudna. także zdecydowaliśmy się na wesele tutaj:> hotel jest przestronny i ma ładne pokoje, a część rodziny będzie wygodnie sobie nocowała po nocy weselnej:)

Gość gość
Dziewczyny a czy jeszcze któraś z was wyprawiała wesele w Pałacu Akropol ?. Byliśmy tam ostatnio z narzeczonym na rozmowie i bardzo się nam spodobało. Dobrze byłoby poczytać jeszcze jakieś opinie ;-)

Gość gość
W akropolu byłam z jakieś 7 lat temu na weselu. Co się ciotka mojego męża oszarpała przy organizowaniu tego wesela to jej... Tam non stop z czymś były problemy, kurcze fontanna im się zepsuła to do gości mieli pretensje i cyrk na całe wesele zrobili...

Gość gość
Podpisałam umowę z zespołem Fiesta w Warszawie na obsługę imprezy weselnej łącznie z opracowaniem kreatywnego oświetlenia sali. Super współpraca wyszła. Zagrali zdecydowanie lepiej niż na filmach, które oglądałam na ich kanale. Zespół widać ma dobrą energię, ekipa się zna, wiedzą w jaki sposób prowadzić zabawy ogólne i przy stole, aby goście się faktycznie zaangażowali. Bardzo zmysłowy wokal, umowa bez wad formalnych dla klienta. Poczytaj ich księgę gości na imprezka.com.pl. Mnie to w dużym stopniu przekonało do współpracy.

Gość gość
U mnie grała imprezka.com.pl. Trochę disco polo, trochę gitary basowej i rockowego klimatu, saksofon doszedł piękny. Wokal bez zarzutu, bardzo przyjemne wspomnienia. Polecam zajrzeć na ich stronę, bo jest naprawdę dużo referencji od dotychczasowych klientów. Bez ryzyka.

Gość gość
bezkonkurencyjny w lublinie jest Pałac Akropol, organizacyjnie naprawde dali rade ze wszystkim, polecam z czystym sumieniem bedziecie zadowoleni, ponizej zostawiam linka http://akropol.lublin.pl

Gość gość
Kochane a czy jeszcze któraś z was wyprawiała wesele hotelu Forum w Lublinie?. Byliśmy tam ostatnio z narzeczonym na rozmowie i bardzo się nam spodobało. Dobrze byłoby poczytać jeszcze jakieś opinie

Gość gość
na wesela czy inne imprezy okolicznosciowe polecam Pałac Akropol, siostra wyprawiała tam chrzciny a kolezanka wesele, z mojej perspektywy obie tak różne imprezy wypadły bardzo dobrze. wszystko dzięki świetnej organizacji i obsłudze hotelowej :) możecie śmiało go sprawdzac na fb czy ich stronie akropol.lublin.pl

Gość gość
dla mnie NR1 jest Łubinowe Wzgórze, miałam przyjemność uczestniczyć w ceremonii zaślubin na łące i byłam pod ogromnym wrażeniem, miejsce niebanalne tak samo jak ludzie tam pracujący, cała organizacja na najwyższym poziomie nie wspomne o kuchni i kucharzu który jedno z dań gotował na żywo :) był jak najbardziej atrakcją wieczoru ;) polecam najlepsze miejsce http://lubinowe.pl/

Gość gość
Ja swoje wesele wyprawiałam w hotelu Słowik w Poniatowej (niedaleko Kazimierza) i gdybym miała robić je jeszcze raz, to wybrałabym to samo miejsce. Cena przyzwoita, nie zdarli z nas niewiadomo ile. Sala przystrojona bajecznie. Miła obsługa zarówno na weselu, jak i przy pomocy organizacji wesela. Jedzenie naprawdę ciekawe i smaczne. Dodatkowo mamy mnóstwo pięknych zdjęć zrobionych wtej malowniczej okolicy. (Zalew, konie, roślinność) Naszym rodzicom w podziekowaniu sprezentowaliśmy weekend w tym hotelu. Odpoczęli, pospacerowali, podjechali pozwiedzac Kazimierz. Im również bardzo się podobało. Chwalili także wysoki standard pokoi sypialnych.