Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiula2319999

Jestem zdołowana ;///

Polecane posty

Gość kasiula2319999

Za 2 tyg. wracam do tej znienawidzonej szkoły... Nie znosze moich koleżanek które są chamskimi kurwiszonami i ciągle po mnie jadą. Nienawidze się uczyć i mam dosyć wstawania rano!!! Kurwica mnie bierze jak pomysle że zostały tylko 2 tygodnie wakacji... <beczy> ;((((((((

Gość 100% Misia w Misiu
a co maja powiedziec studenci?????, którzy nie dosc ze w tyg tyraja a w weekendy zapierdalaja na uczelnie?????....a we wrzesniu poprawka;/

zamiast sie dolowac to wykorzysataj te 2 tyg jak najlepiej, na same przyjemnosci :) przynajmniej tyle mozesz zrobic zeby o tym nie myslec nie ma co sie stresowac na zapas :)

Gość mam fiola na punkcie wlosow :)
to dlaczego one tak robia? sprobuj im czyms zaimponowac,nie wiem nie masz innej kolezanki nie sadze ze wszystkie z Twojej klasy byly takie K*** wiesz laski potrafia bajerowac robia to dla szpanu, nie przejmuj sie, poczytaj jakies teksty ignoranckie, nie wiem np nie dorastasz mi do piet, jestes zerem, jak Ci minely 2 miesiacy pracy pod latarnia, boze Ty masz cipke rozjechana jak autostrada, a wiesz gdyby Ci grozily to zasze mozna wezwac policje powodzenia :)

Gość kasiula2319999
poprostu jest taka paczka u mnie w klasie która uważa sie za 'gwiazdy' i ciągle komuś dogryzają a mi juz w szczególności chyba dlatego ze jestem dośc ładna i dobrze sie ucze . Ninawidze ich i mam ochote spuścić im wpierdol już pierwszego dnia szkoły ale nie moge bo musze udawać że mnie to nie rusza inaczej nie mialabym życia gdyby zauważyly że wkurwia mnie ich czepianie się.. Życie jest do kitu!!