Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka2525

przykro mi :(((

Polecane posty

Gość anka2525

Po paru latach wyleczenia się z mojej pierwszej młodzieńczej miłości, kiedy byłam gotowa na nową znajomość, poznałam super chłopaka. To było na początku tego roku. Bardzo mi na nim zależało, byłam nim zauroczona do tego stopnia że nie zauważyłam iż byłam tylko pocieszeniem po jego byłej dziewczynie i 5letnim związku! Jestem zamkniętą osobą, ale przy nim czułam się dobrze, dużo o sobie opowiadałam itd Z tego co mówił, on także był mną zauroczony, chciał ze mną spędzić przyszłość ... Nasza znajomość skończyła się po 2 miesiącach kiedy oznajmiłam mu ze jestem dziewicą (mam 25 lat). Wcześniej nie robiłam tego ponieważ nie poznałam dotąd odpowiedniej osoby, teraz chciałam być z nim. On nie był ideałem, ale myślałam, że będzie nam ze sobą dobrze. Na drugi dzień jak mu oznajmiłam o moim dziewictwie przestał się odzywać!... Przeżyłam to bardzo, starałam się nie analizować, nie pamiętać, jednak nie mogę sobie z tym poradzić !!!. Przez portale społecznościowe „wyśledziłam że po naszej znajomości poznał inną dziewczynę, po paru miesiącach też ją zostawił. Dzisiaj widziałam nowe zdjęcia z nową dziewczyną.... ! Przykro mi że inna dziewczyna może być z nim, że on się uśmiecha i jest mu dobrze !! wiem ,ze znaliśmy się tylko 2 miesiące ale nie potrafię znaleźć sobie miejsca, jestem zła na siebie że mu o tym powiedziałam, a gdy przypadkiem spotkała go na ulicy uciekłabym ze wstydu :((((

Gość anka2525
wiem, że moja historia jest jak tysiąc innych tutaj ale żeby zero zainteresowania ... :/

Przykro mi Aniu:( Jeśli mu to np. przeszkadzało, czy może inny powód, to mógł to zrobić jak należy, poprostu porozmawiać i zerwać. Ale żeby ot tak przestać się odzywać, to nie było zbyt ani szarmanckie ani godne mężczyzny. Nie przejmuj sie. Jest tysiące facetów którzy by cieszyli się jak dziecko, gdyby ich dziewczyna, była dziewcą. Ale pamiętaj!!! Ten pierwszy raz pamięta się całe życie, więc zrób to z kimś kto będzie tego warty, nawet jeśli potem nie będziecie razem.

miał oprawo sie wycofać, a ty masz prawo byc diewicą i byc z kims kogo to nie przestraszy trudno, współczuję zawodu. Nie powinnaś jednak w przyszłości tego ukrywać. Nie po to w końcu człowiek się wiąże, żeby "bliska osoba" była tą daleką.

Wiesz wydaje mi sie ze koles nie był Ciebie wart. Ja miałam podobna sytuację ale wyjaśnilismy to sobie na poczatku i było ok. On był szczęsliwy ale do czasu. No cóz nie wyszło

to drań nie wart Ciebie - jeszcze trafisz na kogoś, kto Cie doceni a wtedy będziesz mogła temu chłoptasiowi podziękować, że Cię tak potraktował:):)

Gość mokry traktor
Nie bierz tego tak bardzo do siebie. Mialam bardzo podobna sytuacje kiedys, bylam z nim zaledwie niewiem z 4 miesiace powiedzialam ze jestem dziewica i mnie zostawil. Nieodzywal sie nagle etc. Bylam mloda glupiutka i po tym fakcie poszlam z pierwszym lepszym do lozka zeby nie moc juz nigdy nikomu mowic ze jestem dziewica. Nie bylo to za madre, nie to ze zaluje straconego dziewictwa, ale jednak teraz patrzac sie na to z obecnej perspektywy moglam poczekac na lepszego faceta;) Trzymaj sie i nie lam sie;)

Gość microcosmos
byc moze to facet dla ktorego seksualnosc w zwiazku jest sfera najwazniejsza... i woli doswiadczona kobiete itp itd nie masz czego zalowac tak naprawde.

Gość czarnucha 77
kochana nie widze tu twojej winy ,wcale a wale

Gość czarnucha 77
wcale

Gość anka2525
dziękuję za miłe słowa :)) nigdy nie uważałam dziewictwa ani za wadę ani za zaletę - poprostu tak wyszło i nie czułam się z tego powodu źle, do momentu jak spotkałam tego chłopaka .. mam nadzieję że następnym razem będę bardziej czujna zanim się przed kimś "otworzę" ..

Gość jestem cały dzień
rozbita przez te zdjęcia jego z inną dziewczyna :(

Wiem jak to jest, ja się dowiedziałam że ma druga i też bardzo boli. Wszyscy tłumaczą że on nie dla Ciebie, ale Ty wiesz swoje. Miejmy nadzieje że pojawi się ktos w naszym życiu który doceni to jakie jesteśmy. Trzymam za Ciebie kciuki

Gość Jelcz342
Facet zachował się odpowiednio. Najlpiej strać dziewictwo z prawiczkimem. Będziesz się czuła lepiej, że kolejną nie jesteś jego, czy inne wmawianki.

Gość anka2525
odpowiednio ? ale w stosunku do kogo, czego ? wszystko mu odpowiadało do czasu jak sie dowiedział, że jestem dziewicą ? nie mam zamiaru czekać z tym do ślubu itd.. on o tym wiedział ! bez słowa zerwał ze mna kontakt !! a ja czuję sie podle, że mu o tym powiedziałam, że zaufałam! teraz jest z inną, jest szczęśliwy,o moim istnieniu zapomniał ..

Gość anka2525
nie wierzę w wróżby!!