Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość macedonska kro

Odbiór prawa jazdy

Polecane posty

Gość macedonska kro

Czy są tu jacyś kierowcy, którzy w ostatnim czasie ubiegali się o prawo jazdy? Co chwilę zaglądam na stronę https://www.kierowca.pwpw.pl/ jednak dokumentu nadal nie ma. Ile czekaliście na wydanie prawa jazdy od momentu komunikatu: Przyjęto wniosek - trwa postępowanie administracyjne. W czwartek rano potrzebuję mieć już prawo jazdy w kieszeni byłam pewna, że dziś pojawi się informacja, że jest do obioru. Jutro mijają dwa tygodnie jak czekam. Co sądzicie? Mam szansę jutro dostać prawo jazdy?

Gość eje
jesli mieszkasz w wiekszym miescie to mozesz czekac nawet do miesiaca czasu

Gość rereg
u mnie ta stronka w ogóle nie działała, może zadzwoń do wydziału komunikacji i się zapytaj czy już Twoje prawko jest? ja tak zrobiłam i równo 2 tyg po zdaniu egzaminu było do odbioru:-)

Gość u mnie 2 tygodnie

U mnie działało bez zarzutu, ale z tego co wiem, to w wakacje są zawsze jakieś opóźnienia, bo więcej ludzi robi prawko. Zadzwoń i zapytaj czy już jest.

Gość macedonska kro
No wlasnie kazdy mowi, ze dwa tygodnie dlatego nastawiłam sie ze będę mieć za dwa tygodnie i czekałam cierpliwie. Do wk dzowniłam wczoraj i nie było jeszcze. Mi no niby działa.. ale ze postępowanie administracyjne sie rozpoczelo to pojawilo się w ubiegłą środę.

Gość darusiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ja zdawalam 13 lipca tego roku i mialam do odbioru rowno po 14 dniach .... przyslali mi smsa jak chcesz pogadac to wejdz na www.forumdlainteligentnych.pun.pl chetnie pogadam na ten temat :) warto sie zarejestrowac

Czyli na razie jest tydzień? To jeszcze poczekaj. nie wiem jak u ciebie w mieście, ale u mnie kurier przyjeżdżał codziennie koło południa, więc jak coś to po 13 były świeże informacje.

Gość macedonska kro
Smsa no to fajnie:) pełen serwis. Ja się nawet do nich nie mogłam dodzwonić nikt nie odbierał ciągle. Ale się w końcu udało, ale i tak nic się nie dowiedziałam. Co to za forum?

Gość macedonska kro
Nie no tydzień od przyjęto wniosek, ale dwa od zdania.

A mają bodajże miesiąc czasu od wyjścia dokumentów z wordu do momentu zwrotu do WK. Moja kumpela w zeszłym roku w sierpniu czekała równy miesiąc. Zależy ci to dzwoń do nich codziennie.

Gość macedonska kro
Jak jest ogólnie to wiem czytałam na stronie. Jednak chciałam się dowiedzieć jak jest w praktyce:) no to miejmy nadzieję, że jutro coś się zmieni. Dzięki za odpowiedzi

W różnych miastach jest inaczej. Jest takie forum prawo jazdy com pl czy jakos tak i tam ludzie piszą ile czekali na swoje plastiki :P Poczytaj, na pewno i twoim mieście też coś jest :)

Gość a co tak się
spieszycie, ja cztery miesiące temu zdałam prawko i od tamtego czasu nie jeździłam

Gość femme farfalle
ja byłam mile zaskoczona, odebrałam w w-wie ale dokumenty wędrowały przez moje miasto zameldowania, wszystko trwało tydzień

Gość bleeeehh
jest dużo osób to długo wyrabiają. Spoko ja czekałam miesiąc

Gość luska.s
ja czekałam 3 tygodnie od momentu zdania. Od momentu pojawienia się tego komunikatu na stronce równy tydzień

Ja prawko zdałam 11 sierpnia i do dzisiaj czekam na odbior;( (2 tyg) podczas, gdy moja kolezanka zdawała dzień przede mną i odebrała prawko po tygodniu. Ona odbierała w Lublinie, ja w mniejszym miasteczku i pomimo statusu na stronie, ze prawko jest do odbioru to dalej w urzedzie kaza mi czekać..

ja czekałam 18 dni tzn 2,5 tyg. też małe miasteczko. po tyg od zdania pojawił się komunikat ze trwa postepowanie, pozniej czekałam jeszcze 1,5 tyg. skoro dzisiaj równo 2 tyg to myślę ze w poniedziałek będziesz miała do odbioru

Nie rozumiem tylko po co w takim razie wstawiaja na stronie status, ze prawko do odbioru, jak wcale tak nie jest :o