Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dototka

czy zrobić sobie tipsy do pracy ?

Polecane posty

Gość dototka

pracuje w sklepie spożywczym i bardzo mi się zniszczyły moje naturalne paznokcie czy jest sens robienia tipsów, ale takich krótkich dyskretnych ? czy mi się nie zniszczą te tipsy ? któraś z was ma w podobnej pracy ?

Gość dototka
żadna nie ma ?

Gość ab7.
tu same pasztety to nie mają

Gość dfrtyui
jakbyś zapytała czy dać dupy to by ci odpisały bo tylko o tym umieją piertolić na forum

Tipsy sa juz nie modne!!!! ;) Tez kiedys nosilam ale teraz to juz jest bardziej tandetne niz ladne ;)

P.S..Tipsy tez sie niszcza-a napewno juz w sklepie spozywczym..Jednak zawsze wgladaja lepiej od zniszczonych paznokci..kup sobie utwardzacz do paznokci naturalnych i bedzie ok..Tipsy maja ten komfort,że nie trzeba codziennie malowac itd...

Gość dototka
wreszcie ktoś odpisał tylko, że strasznie mi się zniszczyły naturalne może to byłoby rozwiązanie ? tylko czy nie poodpadają ?

Gość dototka
najbardziej mi się niszczą od rozrywania zgrzewek i targania kartonów obierania wędliny z foli sznurków itp.

Gość dototka
przyznam, że mam cały sprzęt do robienia tipsów w domu, ale jak sobie robiłam, tj. żelowałam własne to mi właśnie zaraz odpadał cały żel i nie wiem czy taką mam płytkę czy źle to robiłam.

Gość Może zainwestuj w jakieś
tabletki drożdżowe , np Dromin . Są na włosy , cerę i paznokcie . Brałam je głównie , żeby poprawiły stan cery , no ale paznokcie stały się o wiele silniejsze .

Gość zrób sobie fiberglass
wygląda to bardzo naturalnie a paznokcie świetnie są utwardzone

Gość dototka
dzięki za podpowiedzi :) kiedyś stosowałam skrzypowitę i przyznam, że miałam wtedy bardzo mocne paznokcie może rzeczywiście czas do niej wróci zaniedbałam troche sprawę

Gość dototka
a na mym to polega i ile kosztuje ?

dototka -Wiem jak wygladaja zniszczone naturalne paznokcie bo tez pracowalam w sklepie -fakt odziezowym-ale strasznie paznokcie mi sie lamaly...Od wszystkiego doslownie....A wiadomo ze w sklepie sie nie stoi, i nic nie robi...Jak dobrze bedziesz miala zrobione to na bank nie dpadna Ci po 3 dniac-nie ma takiej opcji...Ale lepiej zaplacic wiecej i miec lepiej zrobione niz byle jak i krocej....Aco do frenchu-to racja wiele osob nie potrafi robic i przyklejaja zazwyczaj tipsa od razu z frenchem-co wyglada tragicznie...

Gość DUSZESIE
idz do profesjonalnej stylistki paznokci niech Ci zalozy tipsy i dobeirze dlugosc odpowiednia do Twojej pracy, jesli zrobi Ci to dobrze to na pewno bedziesz zadowolona. Jest ewentualnosc ze masz mocno przetluszczająca sie plytke paznokci i tak jak kolezanka wyzej powiedziala beda sie trzymac 3 dni, ale to rzadko spotykane. Jesli plytka sie przetluszcza, najlepiej zakladac tipsy, a nie przedluzac paznokci na forme. to tyle, polecam, choc faktycznie sa juz niemodne, ale wygodne przynajmniej

Gość dototka
:) a co to jest ten firerglass ? ile kosztuje ?

Gość abrakadabratoczaryimagia
TO JAKAS PROWOKACJA PSEUDONATURALNEJ ISTOTKI BY PODPROGOWO WKRĘCIĆ KTO NOSI TAKIE TIPSY, JA JESTEM ELEGANCKĄ STARSZĄ KOBIETĄ MAJĄCĄ SWÓJ INTERES I TEŻ JE NOSZĘ

Gość zrób sobie fiberglass
fiberglass to inaczej jedwabne paznokcie, przykleja sie na płytkę jedwab, na to daje sie resinę, utwardza aktywatorem poleruje i paznokcie jak nowe :) tu masz linka z zestawem do tej metody http://allegro.pl/item1176272059_nail_art1_fiberglass_zestaw_new_nails_promocja.html a kosztuje tyle co paznokcie żelowe, choć moim zdaniem powinny być dużo tańsze, bo szybciej sie je robi, nie potrzeba lampy

Gość dototka
a to robi się samemu ? trudne to jest ? czy musi mi ktoś to zrobić ?