Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikinka look

Chce założyć 7 letniej córce stały aparat na zęby moja matka się nie zgadza

Polecane posty

Gość kikinka look
pokarz mu pewnie cie nienawidzi ze zabrałas mu pół dziecinstwa

Gość jakie miasto mozna wybrac
" to TWOJA corka i ty wiesz co znacza zaniadbane zeby moi rodzice tez zaniedbali i nawet nie chce myslec o cenie aparatu w wieku lat 25 wiec dlaczego pozwalasz wlasnej matce, ktora notabene ciebie tez zaniedbala, raz juz dajac przyklad glupoty zwyklej, decydowac o przyszlosci TWOJEGO dziecka" bazienka, czasem mnie porażasz :O

Gość co mam jej powedziec
mam córke która ma 9 lat i tez nad tym mysle by jej załozyc aparat. ma juz kolczyk w poępku takiego ślicznego motylka. a zabki tez ma lekko krzywe

Gość kikinka look
oczywiście ze to i to

Gość jakie miasto mozna wybrac
porażasz, bo karmisz trole, nie widząc, że ktoś sobie jaja robi. wcale tu nie chodzi o fakt, czyje to dziecko, tylko o pomysł kobiety a raczej trola zakładania dziecku aparatu na mleczaki :D no proszę cię, bazienka, przecież umiesz myślec...

Gość kikinka look
nie moge spac myśle co tu zrobic zemy przekonac matke

Gość kikinka look
witam. pisze teraz bo pozniej moze ktos wpadnie paznokcie pomalowac i nie bede miec casu. wczoraj moja matka znowu sie nie zgodziła zawiezc naS SAMOCHODEM DO ORTODONTY przepłakałam pół nocy ale obiecałam córce mały kolczyk w brwi jesli niew uda sie nam dojechac do ortodonty w tym tygodniu. moze to jej zrekompensuje ze ma zła babcie i matke bez prawajazdy

Gość ania_77
Sluchaj mozna zalozyc dziecku aparat ale ruchomy.my to wlasnie zrobimy z moim mezem naszemu 8-letniemu synowi.zakladamy mu aparat aby poszerzyc luki gorny i dolny bo zeby stale nie maja wystarczajaco miejca by rosnac prawidlowo.wiec nie kieruj sie opiniami ludzi,ze takiemu dziecku nie mozna go zalozyc.jestesmy juz po pierwszej wizycie u ortodonty i na nastepnej zalozymy juz aparacik.zaznaczam jedznak,ze mieszkamy we Wloszech i kontaktujemy sie z wloskimi specjalistami.pozdrawiam

Gość donkey
wiesz myślę, że najlepiej będzie jak pójdziesz na konsultacje do ortodonty w Krakowie bardzo dobra jest M. Kowalczyk. Specjalista najlepiej CI wytłumaczy, jaki aparat dziecku założyć, jakie są tego konsekwencje, wtedy będziesz mogła sama zdecydować, czy zakładać stały aparat, czy może jednak ruchomy. A argumenty od specjalisty także mogą przekonać Twoją mamę.

Gość aaaaaaaaanulka091
przecież to provo ja p1erdole jak można się tak dawać :o :o :o idiotki gorsze od autorki ...