Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sonko_22

LUBLIN!!

Polecane posty

Gość sonko_22

Witam pewnie to dziwne zabrzmi ale szukam kolezanki a moze pozniej przorodzi sie to w przyjazn.Mam 22 lata i dziewczyna powinna miec 20-25lat nie szukam jakiejs imprezowiczki tylko takiej zwyczajnej dziewczyny wesolej milej rozmownej i lojalnej oczywiscie z Lublina.Nie jestem lesbijka odrazu mowie poporostu szukam bratniej duszy zeby milo spedzic czas i komus sie zwierzyc. pisac na maila zainteresowane osoby zartownisiom odrazu mowie zeby dali sobie spokoj bo zarty na mnie nie dzialaja!!!! katrine22@o2.pl pozdrawiam

Gość sonko_22
co mam latac po ulicy i zaczepiac! kazdy sposob jest dobry

Gość Juliuszu byłes kiedyś
w Lublinie? :D

Gość sonko_22
widzialam bo nawet tamtedy przechodzilam:D niezle sie palilo:) ale sie czepiacie ludzi az szkoda slow a ta krowa to chyba ty juliusz cezar:D:D

Gość ja chetnie sie zaprzyjaznie
:) a czym sie zajmujesz ?

z opowieści słyszałem ,że ludzie dalej tam mieszkają w drewnianych chatach i trudnią się zbieractwem i, pasterstwem :classic_cool: Podobno atakują kijami mechaniczne potwory marki Audi :classic_cool:

Gość sonko_22
w obecnej chwili odpoczywam a tak to sie ucze:D:P

Gość sonko_22
Juliusz Cezar idz gdzie indziej pisac te farmazony!

Gość sonko_22
studium medyczne:) a ty co porabiasz

Gość sonko_22
to zatrzymaj sobie ta samiutka prawde dla siebie:D

Gość Julek to jak bedziesz
wracal do domu albo wyjezdzal z domu zahacz o Lublin, zdziwisz sie :classic_cool: 🖐️

Juliuszu, czyżby to były Twoje klimaty? To zapraszamy do Lublina. Mam akurat w swojej lepiance jedną izbę wolną, tylko problem jest z bieżącą wodą, ale studnia na korbkę niedaleko jest, na pewno jesteś silny to sobie dasz radę.

Gość sonko_22
to podobnie jak ja jakos teraz pod koniec sierpnia nuda zawitala u mnie jak chcesz to napisz na maila to dowiemy sie wiecej o sobie

chyba obejrzalam juz polowe filmow na seans24.pl nie jestem typem imprezowiczki chociaz od czasu do czasu potrzebne jest takie odstresowanie

Qurde mnie zawsze omijają najfajniejsze pożary w LBN :(

Julek to jak bedziesz -> nie ciągnie mnie w tą dzicz 🖐️ no może jak będę miał interes do ukraińców :classic_cool: Groteska07-> a umyjesz mi plecy jak się będę kąpał w balii :classic_cool:?

Gość sonko_22
spoko narazie

Juliuszu, słyszałeś apropos bali, o nietoperzach z Bali? Podobno same sobie robią loda! To musi byc kosmos! Plecy mogę umyc, mam akurat nową szczotkę ryżową:P

o super trzeba przekazać info o tych nietoperzach levvatywowi :classic_cool: mam nadzieję ,że tą szczoteczką nie uszkodzisz moich loków na plecach :classic_cool:

masz włosy na plecach? mrau! :P mogę Cię też trochę wydepilowac tu i ówdzie. Robię genialną depilację z cukru i cytryny;] niestety cytryna ze sklepu, a nie prosto z drzewa, ale cóż, w mieście też taką macie, wiec nie powinieneś marudzic. E... myślę, ze jak ktoś jest baaaardzoi wygimnatykowany i uprawia jogę, to dałby radę sobie teges. No oczywiście o ile ma peniska:P