Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sonko_22

LUBLIN!!

Polecane posty

Gość juirfjfr
hej ! ja jestem z Lublina i chetnie cie poznam jakbys mogla podac gg by bylo lepiej

Gość sonko_22
7248240 napisz jesli chcesz jestem na niewidocznym

levvi jest wygimnastykowany :classic_cool: jestem dumny z moich kędziorów na plecach i nie dam ich wydepilować :p widzę ,że masz atrakcyjną ofertę dla turystów z miasta :classic_cool: A jakieś ładne tubylczynie zapewniasz ? :classic_cool:

Gość sonko_22
widze z enigdzie nie mozna poznac nikogo normalnego i fajnego nawet przez internet czy gdzies przypadkiem

Gość sonko_22 moze udaj sie
na plac M.C Sklodowskiej, usiadz na laweczce nieopodal pomnika, koniecznie w pazdzierniku tam wtedy wiekszy ruch :)

Gość sonko_22
no i tylko sami wariaci pisza

Gość sonko_22
a ty sie tam przywiaz na golasa moze golebie ci chuja zmniejsza

właśnie, właśnie! jestesmy okrutni, urządzamy sobie prywatne rozmowy, a to przecież sonko ten temat założyła. Sonko, porozmawiaj z nami:) pogadajmy tu, tu jesteśmy anonimowi, możemy fantazjowac, opowiadac niestworzone rzeczy, udawac kogoś kim nie jesteśmy i w ogóle tu jest fajniej. A tak na gg to wiesz: cześc, ile masz lat? co studiujesz? masz chłopaka? i tematy się skończą a i tak nie wierze, że zaraz sie spotkaciena piwo i będzie z tego znajomośc na lata. Zresztą zawieranie znajomości przez internet jest niebezpieczne! Nie wiadomo kto siedzi po drugiej stronie!

Gość sonko_22
znam ludzi ktorzy tu poznali chlopakow mezow i przyjaciol a na pisanie o pierdolach to jakos nie mam ochoty i bawic sie w wariata przenies sie na inny temat i tam wariuj

Jak się robi tego pirata z chustką na głowie, bo zapomniałam? Wiesz co Juliusz, ja Ci powiem szczerze, że no nie wiem, kwestia przypadku, ale kiedyś po imprezie spał u mnie taki facetem, tj spał w moim łóżku (ale beze mnie, żeby nie było!) i rano potem patrzę, a tam mnóstwo włosów takich małych na prześcieradle:O wypadły mu z pleców, czy co. Musiał mocno trzec tymi plecami albo coś. To była jednorazowa akcja nigdy późnej u mnie nie spał, ale kiedykolwiek gdzieś go widziałam, to cały czas miałam prze oczami to jak trze plecami o moje prześcieradło i ciary mnie przechodzą. Ale tak ogólnie to mój prywatny facet, taki trochę potym zdarzeniu, też miał rochę włosów na plecach i bardzo marzyłam żeby go wydepilowac;]

Gość sonko_22
ja nie wiem kogo to obchodzi zaloz swoj temat i po sprawie

no weź, to ja tu próbuję Cię rozruszac i wkręcic do rozmowy, a Ty tak do mnie? Sonko, nie bądź taka;] I wyobraź sobie takie coś: wchodzi na kafe, patrzysz: LUBLIN, wchodzisz z ciekawości, patrzysz? a tam flaki z olejem, wychodzisz. Forum upada. My Ci podbijamy temat, zebyś nie musiała pisac up up:)

Gość mysle...
ale gadanie o pierdolach to nie jest rozrusznie tematu ciekawa jestem ile ty masz lat po napewno nie wiecej niz 20