Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _bąbel

IMIONA DLA WASZYCH POCIECH :)

Polecane posty

Gość _bąbel

Jak dacie na imie Waszym szkrabom?? :) Ja córeczce Zuzia a synkowi Wojtek albo Zbyś :)

Gość po pierwsze
U mnie będzie syn. Myślałam o Hubercie.

Gość _bąbel
Też fajnie :) Tak oryginalnie :)

Gość po pierwsze
Mnie podoba się jeszcze Szymon, ale mąż ma jakieś obiekcje. A Hubert podoba się wszystkim, nawet dziadkom.

Sama nie wiem, bedac nastolatka te co wybralam kolezanki oglosily jako straszne, a... lata pozniej weszly do uzycia i nagle zapanowal na nie szal (coz czlowiek zwierzeciem stadnym jest... ). Bylo tak np. z Olivia, gdy mowilam to sie w latach 90 babki krzywily, pozniej weszla gazeta o tej nazwie i nagle imie bylo okey :( A ja chyba zawsze chcialam oryginalne, tak, zeby nie bylo jak np. z Agnieszka na 15 dziewczat w podstawowce 6 nosilo to imie. Kilka lat temu wymyslilam sobie Nathan (nie mieszkam w PL), bardzo mi sie spodobalo, nawet wyszukalam, ze nadawano je kiedys w PL, tez sie ten i ow pokrzywil jak nastepowaly tematy o imionach, minelo kilka lat i... bum! niespodziewanie imie przestalo byc oryginalne i nagle szturmen sie je nadaje, pozatym nie podoba sie mezowi, dla dziewczynki podoba mi sie Madeline... moze tego nie zaczna nadawac bo maja Magdalene :D :D :D Nie jestem w ciazy i do tego czasu wszystko moze mi sie odwidziec, imiona wybrane przez meza mi sie nie podobaja :O POZDRAWIAM ❤️

Gość zuzikas
Też nie jestem w ciąży ale jestem 'świeżą' mężatką i właśnie wczoraj z mężem gadałam na ten temat :) Kiedyś podobało mi się julka ale to już takie obcykane że szok :/ Albo alicja :)

Gość gość
Chlopczyk Przemek Córka Wiktoria

Michalina - Michelle - ladnie :) 🌻 ciekawe: http://www.mirnal.neostrada.pl/RJPoiczer.htm <stopka>************************************************************************* ❤️BABYHOPES / PO TRZYDZIESTCE / USA / 2010 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4442771 🌻TESTY OWULACYJNE - ktos stosuje? stosowal? http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4454939 </stopka>

Gość luska.s
dziewczynka Laura chłopiec Emil, Łukasz lub Piotr

Gość oliwka2000
roma,iwo,iwa i w marcu eryk.LUBIĘ ORGINALNE IMonA!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość madziaraaaaa1231231234
Ja chcialam dac corce Laura, ale w UK-gdzie mieszkm imie to wymawia sie LORA, bleee