Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ikejankaaaaa

ikea

Polecane posty

Gość ikejankaaaaa

orientujecie sie moze czy w ikei maja kogos takiego kto moze mi zaaranzowac np pokoj dzienny i sypialnie?? wynajelam mieszkanie ,wyprowadzilam sie od rodzicow i mam troche kasy zeby to zrobic ale calkowicie nie mam zmyslu dekoratorskiego ,kolezanka mi pow ze w ikei maja ladne meble i wcale nie sa drogie ale potrzbny mi ktos kto mi to mieszkanie urzadzi

Gość ikejankaaaaa
bardzo prosze o odpowiedz bo kurcze jak ja sama cos zaczne robic w tym mieszkaniu to bedzie wygladalo jak piwnica zapewne

W ikei raczej nie znajdzie kogoś takiego, tam są raczej gotowe zestawy mebli, tapet, itp. Takimi sprawami zajmuje się dekorator wnętrz, który pomoże zaaranżować Ci pokój.

Gość Ikea to wyrzucone pieniądze.
Pięknie wyglądają w polskich serialach ale w domu,przy dwu,trzyletnim użytkowaniu wypaczają(komody,szafy).Ławy-trzeba użwyać podkładek,bo ta tapeta przykleja się do gorących kubków.Jedyne co mają dobre to kanapy,sofy ale te droższe.

Gość ikejankaaaa
hmmm a orientujecie sie moze ile taki dekorator wnetrz bierze kasy?? wiem ze skoro te meble w ikei sa tanie to nie beda slozyly lata ale moze ja za 2 lata zmienie mieszkanie,na razie w kazdym badz razie nie stac mnie na jakies exclizywne

Gość femme farfelle
w warszawie ok. 100zł od metrażu urządzanego lokalu (oczywiście też od zakresu), czy chcesz tylko meble, czy lampy, tapety, kolory ścian itd, jak chcesz to wszystko ci zaprojektują, ja w w-wie właśnie tyle płaciłam

Gość femme farfelle
dodam też, że mój brat też urządzał w w-wie mieszkanie i za pełen projekt (od podłogi po lampy) zapłacił 12000 (mieszkanie 105m/2)

Gość ikejankaaaa
ja w olesnicy kolo wroclawia 68 metrow

Gość femme farfelle
powiem ci, że gdybym miała meblować wynajmowane mieszkanie to nie wynajmowałabym specjalisty tylko zainspirowałabym się tym co jest w sieci, w sklepach, poradziła się ew. kogoś bliskiego,

Gość ikejankaaaa
femme wiem ale ja naprawde nie mam smykalki do tego ,i wiem ze jesli sama sie za to zabiore to bedzie katastrofa ;( potrafie dobrac idelanie stroje ale to wszytko;( probowalam cos poszperac w necie ale jest tyle rzeczy ktore mi sie podobaja ze z kazdej propozycji wzielabym po 1 i bylby smietnik

Gość femme farfelle
no rozumiem, jak nie masz talentu i masz kasę to będzie lepsze rozwiązanie bo dostaniesz kilka konkretnych propozycji i będzie ci łatwiej,

Poszukaj może w necie zdjęć gotowych pokoi i po prostu kup podobne meble i dodatki, jak na zdjeciach?