Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hope_16

Proszę o wypowiedzi! To dla mnie ważne.

Polecane posty

Gość hope_16

Witam. Mam 20 lat i od zawsze mam nieregularny cykl. Kiedyś miałam okres co 26-27 dni jednak z czasem zaczął się zmieniać. Był czas kiedy miałam co 32-33 dni.. Pół roku temu zdarzyło się, że nie miałam okresu przez 36-37 dni. W każdym razie teraz spóźnia mi się ponownie jednak boję sie, że może to być ciąża. Ostatni okres miałam 14 lipca, a współżyłam z chłopakiem 25 lipca (oczywiście z zabezpieczeniem). Teraz niby czuję sie dobrze. Nie mam żadnych dolegliwości, oprócz tego, że wydziela mi się śluz z pochwy. Bardzo bym prosiła o jakieś rady i wypowiedzi co o tym sądzicie.. Z góry dziękuje!

dziewczyny!! jak nie jesteście gotowe na dziecko, to nie uprawiajcie seksu!! po co potem zapychać kafeterie takimi tematami!?

Gość hope_16
Najlepiej jest skrytykować zamiast pomóc chociaż w tak drobny sposób jak wyrażenie swojej opinii na to co się przytrafiło?!

Wiesz wirtualnie to tak ciezko cokolwiek stwierdzic i dac diagnoze czy jestes w ciazy czy nie najlepiej bedzie jak pojdziesz do gina albo zrobisz test.

Gość niekonczona sie lista
mozesz byc w ciazy nie latwiej kupic test w aptece niz siedziec i schizowac na kafe?? poza tym podzielam zdanie - jak sie nie jest gotowym na ew konsekwencje i nie zna dobrze wlasnego organizmu to lepiej wziasc szklanke wody zamiast :P

Gość kolyndara
i co myślicie ,że każda prawie kobieta / dziewczyna , która uprawia sex jest gotowa na dziecko tak? a właśnie jest odwrotnie, większość ludzi, którzy się kochają nie chcą mieć dzieci;/ po to są zabezpieczenia. a normalne , jest to,że ktoś jednak się stresuje mimo ,że wie ,że wszystko było bezpieczne. sama tak mam i co? trudno, no risk no fun;p strzępimy sobie potem nerwy , choć wiemy,że wcale w ciąży nie jesteśmy. ktoś ma mocna psyche , a ktoś słabą. ale to nie powód,żeby siedział w domu i unikał wszelkiego ryzyka;/