Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olivkova

chłopak pisze z inną

Polecane posty

jestem dość przygnębiona z tego powodu. wiem, że się z nią nie spotyka, specjalnie się też nie kryje, że piszą ze sobą ale rozmów nie chce mi pokazać. nie podoba mi się ilość przesyłanych buziaków, zdrabnianie swoich imion i taka czułość jak do siebie piszą. wiem, że przekroczyłam granice bo sprawdziłam jego rozmowy i nie wydaje mi się, żeby to było coś tak niewinnego jak on twierdzi. ta dziewczyna jest młodsza, niby ma kogoś i bardzo go kocha ale po cholerę pisze z innym?? jestem w kropce, help.

Gość tukarenkamala
karz mu wybierać ty albo ona jak wybierze ją to facet cię nie kocha

Mój by już dawno nie był moim chłopakiem po takim czymś :O Jak jest ze mną to mam go interesować ja, a nie jakiekolwiek inne :O

Byłam w odwrotnej sytuacji. Przez ostatnie 3 miesiace pisałam z moją lcealną miłościa, 2-3 maile dziennie. Nie było podtekstów,były to rozmowy o pracy, życiu itp. Do tej ory nie wiem, dlaczego on napisał i nie chcę już wiedzieć Nie martw się na zapas, tylko z nim porozmawiaj.

on twierdzi, że nic do niej nie czuje, i gdyby nie chciał być ze mną to by nie był. dla faceta wszystko jest jakieś takie uproszczone :/

Ma sie nie martwić na zapas? :O Chyba nie doczytałaś, u nich są buziaczki i zdrobnienia, jasne, że o życiu może sobie popisać, ale u mnie jeden buziaczek zakończyłby się wielką awanturą, a jakby nie zerwał kontaktu, to koniec związku. Nie będzie mnie facet w chuja robił :O Jak go interesują buziaczki z inną to do widzenia.

ale cos jest na rzeczy jesli z nia pisze i nke chce Ci pokazac sms-ów... kaz mu wybierac albo Ty albo ona jezeli Cie kocha napewno z nia nie bd pisal

Gość bezendu bezendu bezendu bezend
u:classic_cool:

Jasne, on chce być z Tobą, to jest, przy okazji chce mieć jeszcze ze dwie na boku, to z nimi tez jest. Ale może Ty nie chcesz być z jakimś dupkiem, który za Twoimi plecami wysyła sobie buziaczki, dziewczyno, otwórz oczy!

nie daj sie mu oszukac niech Ci nie mydli oczu ze jest inaczej bo jezeli Cie kocha to po co innej jakies buziaczki wysyla powinien Tb je wysylac a nie innej

Gość Moniiiikaaaaaaa
zostaw go! wiem ze to trudne ale kaz mu wybrac , jak cie kocha wybierze ciobie, chyba ze woli smsową laske:P Jak kochasz puść to wolno jak wróci jest twoje, jak nie,nigdy twoje nie bylo! 3ymaj sie i nie zalamuj:*

no właśnie otworzyłam, 3,5 roku jesteśmy razem i przymykałam na to oko, było ok. to nie jest etap szczeniackiej miłości kiedy za byle co można kolesia rzucić. nie lizał się z żadną, nie sypiał z inną. tylko do niej ma jakiś sentyment, znał się z nią wcześniej niż ze mną ale nigdy nie byli razem.

Gość Moniiiikaaaaaaa
Ja bylam w podobnej sutucji, kazalam mu wybrac, wybral mnie! do tej pory jestesmy razem i juz tak nie robi.. milosc to przede wszystkim zaufanie!

to po co z nia pisze jakby to byla kolezensak rozmowa przez sms-y to nie wysylal by jej zadnych buziakow zapytaj go wprost czy kocha Cb czy ja i daj mu wybor niech wybiera i pamietaj autorko tego kwiatu jest pol siatu :) i nie zalamuj sie bd dobrze tylko posatw mu sparwe jasno

Przymykałaś oko, to może dlatego do tego doszło, powiedz mu, że albo zrywa z nią kontakt albo koniec związku, jak dalej będziesz przymykała oko, to będzie coraz gorzej.

Moniiiikaaaaaaa ufałam mu do tej pory, rozumiem, że on chce mieć swoją prywatność, je też ją chce ale zżera mnie to, że pielęgnuje znajomość z jakąś małolatą <ściana>

Gość Moniiiikaaaaaaa
nie zalamuj sie tylko! nie warto przez chlopaka sie zalamywac! wiemz e go kochasz porozmawiajz nim powiedz ze ci zalezy ze cie kocha i ze zle ci z tym, jak on cie tez kocha to zrozumie i bedzie dobrze:)

Ja też bezgranicznie ufałam do pewnego czasu. Ale na szczęście szybko przestałam i teraz mam oczy szeroko otwarte.

Gość Cougargirl21
on nic nie czuje to po cholere z nia pisze? co to ma byc? jakies zdrabnianie imion, czułosci? buziaczki? to juz wykracza poza granice czystej relacji kolezenskiej. nie sznuje ani Ciebie ani waszego zwiazku. nie warto tego ciagnac im szybciej go olejesz i spławisz ze swojego zycia ty lepiej dla ciebie nie daj sie udobruchac tekstem kochanie tylko ty jestes wazna przeciez wiesz kochal cie innego typu dyrdymały. nie i koniec. albo bedzie cie wpedzała wpoczucie winy ze sie czepiasz itd itp az sama sie zaczniesz zastanawiac czy to z toba jest cos niewporzadku...

to przedstaw mu sprawe jano ze nie chcesz aby z nia pisal i jeszcze takich sms-ow i zeby wybieral bo cos jest nie tak wiem ze bd trudno ale jezeli chcesz wiedziec na czym stoisz i czy on Cie kocha musisz go o to zapytac i dac mu do zrozumienia ze nie chcesz tej trzeciej w waszym zwiazku

Cougargirl21 no właśnie to zaczynam czuć - że się czepiam niepotrzebnie, jeszcze dzisiaj z nim pogadam! DZIĘKI DZIEWCZYNY! :*

Ktoś na C ma rację, nie daj sobie wmówić, że to Twoja wina i że nie masz prawa zaglądać mu do wiadomości. Bo on nie ma prawa wysyłać sobie buziaczków z jakąś małolatą :O Nie daj się wpędzić w poczucie winy, to on zrobił coś źle, a nie Ty.

Tylko bądź twarda i stój przy swoim, jestem prawie pewna, że będzie próbował wszystko przekręcić tak, żebyś poczuła się winna. Pokaż mu, że nie masz zamiaru pozwalać mu na takie coś.

Gość Cougargirl21
do autorki wiem wiem. on sie zachowuje jakby nigdy nic i bo w koncu on nie robi nic złego a to ty jestes ta zła i nie dobra bo masz focha..... Trlala la la juz to kiedys słyszłam i przerabiałam, tez tak sie czułam i muslałam sobie ze to chyba ja jestem jakas nieogarnieta Nie daj sie! pozdrawiam :)