Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość very interesting...not

ten piesio wygrywa z tym waszym dziwnym fafikiem!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość bardzo ładny piesek
ale należy nadmienić, że w odróżnieniu od Fafika jest to szczeniak. Tu niżej jest topik o tym, czemu ludzie szaleją na punkcie dzieci - i w przypadku psów też tak jest - jak ten śliczny piesio ze stopki dorośnie to tez porównacie go do lada jakiego szczeniaka i uznacie,że jest brzydszy.

Ja się znam na rasach psów. Pies ze stopki Alicji to JACK RUSSEL TERRIER a Misha to facet jest :classic_cool: Misha to niemieckie imie (męskie)

Gość urażone fafike
zgadzam sie z 'bardzo ladny piesek':classic_cool: nie potraficie dostrzec potencjalu mojej osoby, bo zaslepia was pstrokate ucho szczeniaka Zuzi:classic_cool:

miska to facet? oł noł.. a naprawde wydawała sie prawdziwa damą :( chyba jest metroseksem vera jakaś tam - mnie to nie bpli a skoro ciebie tak to przykro mnie 🖐️

Zabierz go na spacer to się przekonasz jaki jest męski :classic_cool: a tak na poważnie to nie chcialam suczki bo więcej linieją i cieczki mają. Pies jest większym dominantem, indywidualistą a ja takiego psa potrzebowalam :D BEZ SKOJARZEN OCZYWIŚCIE :P

kurde vera widze ze ty masz jakies poważne odchyły :classic_cool: seriousle mentale probleme :classic_cool: 🖐️ jednak jak widzicie ustawiłam fafika przed innymi tu szczeniakami wiec nie ględźiź 🖐️

Mysia69 - rozumiem cie bo tez wole samce :classic_cool: mimo iz nie jestem zoofilem :D

oj dyrektore dyrektore... co to za bzdury ze to przez kobiece perfumy. po pirsze to one maja wabic mezczyzn a nie kobiety :P po drugie przetrfawiony alkohol to zapach prawdziwego mezczyzny i na taki wlasnie twoja kolezanka jako samica powinna leciec :classic_cool: poza tym pewnie ja do wódy ciagnie i tyle 🖐️

nie wiem jak wasze pieski na wybiegu,ulicy się zachowują.Są aby grzeczne?

duchu kafe, ty zajebana meska bladzio, zeby nie powiedziec wprost, kurwo miedzy "vera" a "very" jest taka roznica pomiedzy tobą a meżczyzną czyli duuuuuuuuuuuuuża nie zesraj sie stary pedale :O

dyrektore-- tak jak ty łasisz sie do obszymurków co:D

poyebalo cię dokladnie pieseczku.:D .Za dużo na słoneczku byłaś:P:P:P

ey kurde juz podszywacze :O