Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wasze kobiece alter ego

Czemu kobiety rozwiązłe lubią strugać cnotki?

Polecane posty

Jak takie odważne jesteście, to nie kamuflujcie swojego prawdziwego ja, bo niejeden prawdziwy facet może się naciąć. Jeszcze z nieco ponad 3 lata temu byłem prawiczkiem. Jedna dziewczyna o tym wiedziała, podrywała mnie. Zakochałem się, a potem się okazało że ciupciała się z 5 już facetami. A wrażenie zrobiła wcześniej na mnie zupełnie inne

Gość to samo
tyczny się drugiej strony ! niby facet taki porządny, chce dziewicę a zaliczał dziewczyny na parkingu na dyskotece ! to zależy od ludzi, wychowania itd a nie od płci !!

Faceci się z tym tak nie kryją

to samo nie bede sie rozpisywac , ale zgadzam sie w 100% z twoja wypowiedzia

Gość teraz kobiety maja
bujniejsza przeszlosc od swoich partnerow

Gość bo chcą mieć wiernych
mężów

Gość bo są cfajne

Gość ksennnaaaa
I bardzo dobrze, ze maja, co w tym zlego. Mlodosc jest od tego, zeby sie wyszalec. Wychowanie nie ma zadnego wplywu, jak ktos tu przed tem napisal. Ja bylam wychowywana dosyc surowo, nauka byla zawsze najwazniesja, mimo wszystko i tak robilam na co mialam ochote, tyle, ze pokryjomu. Wyszalalam sie, a dzis jestem w szczesliwym zwiazku, to co przezylam, to moje.

Gość ksennnaaaa
Aha, i nic nie kamufluje. Tylko nie jest to w moim stylu opowiadac obecnemu facetowi szczegolowo o moich bylych zwiazkach lub przygodach. Tak samo, jak nie interesuja mnie szczegoly z jego przeszlosci, to co przezywamy teraz, jest nasze, przeszlosc jest tylko i wylacznie moja.

Gość do ksennnaaaa
licz sie z tym, ze porzadne chlopaki nie chca miec dziewczyn o takiej przeszlosci

Gość że co ? że jak?
bo życie to gra pozorów, trzeba dobrze się rozeznać w każdej sytuacji, aby sobie czasami przyszywanej cnotki nie przygruchać :D

Gość ksennnaaaa
Kochanie, ale o jakiej przeszlosci?? Ja tu nie mowie o puszczaniu sie z pierwszym lepszym, bo to rowniez nie w moim stylu. Pare przygod jednak bylo. I jest to tylko i wylacznie moja sprawa, bo jest rowniez moje zycie. Co masz na mysli mowiac przadny facet, porzadny, czyli jaki?

Gość do ksennnaaaa
porzadny, czyli raczej spokojny, nie szukajacy przygody, ktory nie mial wielu kobiet. zaden facet nie lubi jak kobieta ma bujniejsza przeszlosc od niego

Gość bo faceci to chorze

Gość sodomora i gomora

Gość to samo
moim zdaniem, dobre wychowanie ma wpływ na nasze zachowanie.. czym innym jest dobre wychowanie, czym innym surowe ! jeśli byłaś trzymana krótko - widocznie potrzebowałaś odskoczni itd. Nie wnikam w szczegóły, ale jeśli otwarcie mówiłaś facetowi , że miałas przygodny sex itd i on sie na to godził ok, jeśli trzymałaś to w tajemnicy (zapytana przez niego) to źle !!

Gość kobiety kryja
swoje przygody przed partnerami

Gość dominik to desperat