Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo niezdecydowanaa.

jakich kosmetykow uzywacie??? :P

Polecane posty

jakiej firmy i czego ogolnie uzywacie ?:P ja to mam pelno roznego dziadostwa i wiekszosci nie uzywam :P takie avonowe np zamawiam bo tu za 9.90 to sie przyda, tu tez tanie i tak sie nazbiera nazbiera a potem lezy na polce, perfum to mam chyba z 20 buteleczek a ponad polowy nie uzywam od ho ho ho. i jakis tusz moze fajny polecicie? taki nie za drogi a fajny, wydluzajacy i pogrubiajacy :P mialam juz z avonu wszystkie i w sumie super shock byl ok ale znudzil mi sie i szukam czegos lepszego :P wypowiadajcie sie co najczesciej gosci w waszych kosmetyczkach :P

no co jest :(

Gość rózowe ramiączko
a coś Ty się tak uparła na avon beznadziejne są kosmetyki z niego

Gość Umder Twenty
u mnie dużo dupereli :P Podstawowe kosmetyki to kostka myjąca Dove (tak wiem, taniocha.. ale na moją skórę działa zbawiennie) krem nawilżający Under twenty fall in love skin krem pod oczy rozjaśniający cienie Ziaja Peeling Perfecta Rozne maseczki oczyszczające (ostatnio Soraya ) balsamy do ciała (mam ze 2 brązujące, nawilzajacy, rozswietlajacy) Peeling do ciała Joanna Naturia (truskawkowy) perfumy zazwyczaj puma lub adidas do włosow szampon nivea intense repair, odzywka syoss repair therapy ponadto duzo kosmetykow kolorowych...lakiery, cienie do oczu, kredka, maskara miss sporty xxlong, błyszczyki, pomadki, eyeliner, puder w kremie, puder w kamieniu,

innych firm tez uzywam ale kolezanka zawsze podrzuca katalog i tak u niej zamawiam :P i racja wiekszosc z nim nich jest beznadziejna ale cos fajnego tez sie trafi czasem :P a uzywala ktoras z was perfum ,,lucky love'' ? trwale sa i za ile kupilyscie? :P i piszcie o tych tuszach tez:P

a różnych... podkładu z Rmella color stay jako korektor dermacol tusz to 2000 kcal lub lancome hypnoce, lub essence multi action (moja zbawienna trójca) kredki do oczu z essence long lasting puder brązujący z Bourjouja (taka czekoladka) i puder z avonu idealny kolor. Szminek mam multum wiec cizko p[owiedzieć, głownie avon i essence.

Gość lejla23
a ja lubie sobie uzbierac troche wiecej pieniedzy na cos ekstra:) - uwielbiam apteczne kosmetyki do pielegnacji firm pharmaceris,vichy - z kolorowki- to ostatnio nabylam moj wymarzony korektor ysl poza tym cenie revlon, astor i kosmetyki mineralne Kiedys tez kupowalam wiele badziewiow - po kilka złotych , teraz zredukowalam wszystko do minimum i oszczedzam na drozsze kosmetyki chociaz drosze nie oznacza zawsze lepsze mimo to przy mo

Generalnie nie lubię takich firm jak avon, nivea itp. W wyborze kosmetyków stawiam na jakość a nie ilość. Wolę mieć 3 fiolki drogich, ładnych, długotrwałych perfum niż "20 buteleczek" klasy średniej. To samo z błyszczykami.. Preferuje 3 dobre niż 15 słabych. I tak ze wszystkim :)

Gość lejla23
wyzej mi ucielo posta:D drozsze nie oznacza lepsze tylko ze ja juz uzaleznilam sie od kupowanie kosmetykow i to zbieranie na lepsze to taki moj odwyk:P

Gość dwa_na_dwa
ja zawsze jak ide do drogerii to musze cos kupic z kosmetyków.juz mam 7 szamponów,z 5 balsamów,4 odzywki do włosów,kilka tubek past do zebów.kupuje najczesciej z ciekawosci tracac kasę, grrrrrrrrrrr...

To prawda droższe nie oznacza lepsze, niestety :( kupiłam sobie ostatnio korektor clarins, i co porażka. Źle się rozprowadza, ma dziwny kolor i w ogóle jest do bani. Tak samo było z błyszczykiem Diora, wydałam 120zł i wysechł mi po dwóch tygodniach.. Koszmar.

Gość mi najbardziej odpowiadają,,,
Olay

Gość mi najbardziej odpowiadają,,,
do pileęgnacji oprócz olay jeszcze AA i Floslek, z kolorówki Maybelline

Gość ja uzywam tego....
-mydlo w plynie maslo kakaowe ziaja -szampon pantin zielony -odzywka do wlosow elseve -balsam do ciala avon, johnson -maseczka do twarzy avon -peeling do twarzy avon -podklad AA -kuleczki brazujace avon -perfumy avon, fm, naomi campbell -tusz do rzes obecnie maybelline lift up -kredka do oczu avon -odzywka do paznokci joko (mam po niej piekne dlugie paznokcie wszyscy mysla ze to tipsy ;] ) -zel do higieny intymnej perfecta -mleczko do demakijazu perfecta albo ziaja -pomadka nie pamietam firmy ale chyba maybeliine taka z korona ;] i nie wiem co tam jeszcze :P

Gość Himmel soll warten
też mam mnóstwo tego badziewia troche calkiem sporo z avonu. Na zasadzie testowania.....jesli chodzi o makijażowe sprawy to tylko Maybelline :) i polecam wszystkim kobietom o slabych lamiacych sie paznokciach utwardzacz Rimmel kosztuje okolo 20 zloty ale jest niezastapiony.

Gość turrrr
czy wszystkie kobiety w Polsce uzywaja plynow do higieny intymnej ?skad sie to wzielo???

Gość madzieńka844
ja używam jedynie diora chanela i heleny rubenstein reszta to dziadostwo

Gość a jakich tuszow
jeszcze uzywacie?? bo ja cos nie moge znalezc odpowiedniego :(

Gość anesd
ja wole wydac kase na dobre zdrowe jedzenie czy suplementy diety niz obżerac sie byle czym i smarowac drogimi papkami w nadziei ze dadza mi dobry wygląd! Jak krem do twarzy to tylko te z la roche z wysokim filtrem przez cały rok, żadnych maseczek i innych ciapek z chemią na twarz nie nałoże! To daje tylko pozory i wrazenie dbania o siebie! Tylko żel do twarzy i pilling. W ciało żadnych balsamów i innych mikstur nie wcieram, wole by skóra swobodnie oddychała, a przesuszonej skóry po kąpieli nie mam bo łykam zwykły tran w kapsułkach(jedyne 9zl za 100 kapsułek).

Gość ha ha ale jaja
ja nie uzywam plynow do higieny intymnej gdyz mam po nich stany zapalne i gin mi zabronil a co do tuszow to z maybeline turbo bost czy ekspress turbo lub z rimmela. ale lepszy z maybeline jak dla mnie i uzywam go juz od ladnych paru lat

Gość lolalole
anesd - i pewnie śmierdzisz bo mydła nie używasz gdyż to sama chamia przecież :D

Gość prawdy są dwie
1. Bywaj dziewczę zdrowe, Ojczyzna mnie woła! Idę za kraj walczyć wśród rodaków koła; I choć przyjdzie ścigać jak najdalej wroga Nigdy nie zapomnę, jak mi jesteś droga. 2. Po cóż ta łza w oku, po cóż serca bicie? Tobiem winien miłość, a Ojczyźnie życie! Pamiętaj, żeś Polka, że to za kraj walka, Niepodległość Polski, to twoja rywalka 3. Polka mnie zrodziła, z jej piersi wyssałem: Być Ojczyźnie wiernym, a kochance stałym. I choć przyjdzie zginąć w ojczystej potrzebie, Nie rozpaczaj, dziewczę, zobaczym się w niebie! 4. "Czuję to, bom Polka: Ojczyzna w potrzebie, Nie pamiętaj o mnie, nie oszczędzaj siebie: Kto nie zna jej cierpień i głos jej przytłumi, Niegodzien miłości i kochać nie umie. 5. Ty godnie odpowiesz - o to się nie troszczę, Że jesteś mężczyzną - tego ci zazdroszczę, Ty znasz moje serce, ty znasz moją duszę. Żem nie zdolna walczyć, tyleż cierpieć muszę. 6. Nie mów o rozpaczy, bo to słabość duszy, Bo mię tylko jarzmo mego kraju wzruszy. Gdzie bądź się spotkamy, spotkamy się przecie: Zawsze Polakami, chociaż w innym świecie"!

Gość contigooo
Ja nie mieszkam w Polsce i tu raczej nikt nie uzywa takich plynow do higieny intymnej.Uzywamy po prostu mydla lub mydla w plynie pod prysznic.Zreszta tego mydla w plynie tez juz coraz mniej osob uzywa bo mydlo w kostce jest zdrowsze i bardziej ekologiczne.

Gość o fuj jak mozna
byc cipe zwykla kostka ?:O a fee

Gość o fuj jak mozna
haha sory za blad mialo byc myc a nie byc; ]

Gość to ja coś powiem w tym temacie
żel do mycia twarzy soraya krem do twarzy- na noc garnier, na dzień nawilżający soraya szampon garnier odżywka hegron żel do ciała palmolive masło do ciała farmona liczi lub melon żel do hiegieny soraya makijaż (czego używam codzinnie) podkład rimmel pseudomineralny korektor na cienie rimmel lub delia puder matujący synergen puder brązujący ingrid róż wibo carmex do ust kredka do oczu i brwi miss sporty 2000 calorie do rzęs perfumy: ostatnio mam zamiar zużyć euphorię :) bo zalega już rok w szafce

płyn micelarny- bioderma sensibiolub avene mydło, najlepiej bambino albo kajtek płyn do higieny intymnej -lactacyd szampon-jaki akurat jest w domu odżywka do włosów- z kerastese ochronny spray do włosów z gamy balsam do ciała- najlepiej gosh granatowy tusz do rzęs - maybelline long lash (zielony) puder w kamieniu-rimmel stay matte czasem fluid- eris krem do rąk-soraya - najlepszy!

Gość wlan8765
Najlepsze są według mnie naturalne kosmetyki, oparte w jak największym stopniu na naturalnych ziołowych wyciągach. Polecam markę eva natura i serię zioła polskie :-)

Gość teria22
również lubię tą serię, Ostatnio wypuścili mega egzotyczne żele pod pryszcni, super zapachy :-)