Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szlak mnie trafi

jak on mnie wkurwia

Polecane posty

Gość szlak mnie trafi

od rana tylko 3 smsy napisał ok do 15 był w pracy to nie miał czasu, no ale teraz co do chuja robi ze sie nie nawet menda jedna skonczona nie odezwie. no normalnie szlak mnie trafi i krew nagła zaleje.....

Gość fgggggggggggggggggs
moj dzisiaj sie tez nie odezwal ale zaraz wraca z pracy, mieszkamy razem, to sobie wyobraz jak mi milo...

Gość szlak mnie trafi
my nie mieszkamy razem ale jak sie odezwie to go rozpierdole przez ten telefon normalnie taka wkurwiona jestem

Gość szlak mnie trafi
od soboty ja bym mu kastracje zrobiła ;)

Gość szlak mnie trafi
no ja mu dam sexu

Gość ale jak szlak moze cie
trafić???? bo nie rozumiem. ew ty mozesz trafić na szlak

Gość wymarzona
hahaha,mnie moj tez wkurwia ale paradoksalnie w inny sposob niz Twoj. Moj jest w domu i to ostatnio calymi dniami,nie dosc ze od kilkunastu lat mieszkamy razem to jeszcze teraz ciagle mi sie wpierdala we wszystko. Zobaczysz za kilka lat jak napiszesz;jak on mnie wkurwia ze sie tak placze pod nogami. Wiem jak to jest na poczatku,ale teraz wiem tez jak jest po kilku latach. Zycze powodzenia.

Gość meduzaaaa
a ty jesteś normalna??

Gość szlak mnie trafi
tak jestem normalna

No to faktycznie masz problem: tylko 3 smsy? To dobrze że się w ogóle odezwał. moja była panna jak brała nowy telefon na abonament to jako darmowy numer wybrala o zgrozo mój i ciągle do mnie dzwonila: z pracy, z domu, od koleżanki, na przystanku "bo za pół godziny przyjedzie autobus to sobie ze mną pogada do tego czasu" itp itd), tak mnie chciała otaczać z każdej strony że kazałem jej przestać ciągle dzwonić. nie, nie kontrolowała mie, po prostu lubila ze mną rozmawiać. Każdy jest inny i nie oczekuj że on bedzie pisał tyle smsów ile Ty byś chciała dostawać.