Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość princessa kokosik

coś ukrywa ? wrócił do przeszłosci ?

Polecane posty

Gość princessa kokosik

WItam was wszystkich ;) postanowiałam tu napisać bo muszę to z siebie wyrzucić i może też ktoś cos powie na te temat. Otóż byłam z facetem 3 miesiące , rozstaliśmy się , każde poszło w swoja stronę chociaż czesto rozmawialismy czy to poprzez tel. czy gg baź widzieliśmy się na piwku. Każde z nas potem było w innym związku , on ze starsza kobieta która popadła w obłe na jego punkcie gdy on chciał od niej odejść .... ale zrobił to i wróciliśmy do siebie. Trwa to teraz 3 tygodnie , przez ten czas wisywailiśmy ie prawie codziennie , dodam że on pracuje ciągle na noc ale jak najwięcej czasu ze soba spędzalismy. Teraz poszedł do drugiej pracy i pracuje dzień i noc ..... mi go brakuje i bardzo tęsknie za nim bo zalezy mi na nim ale doszukuje sie drugiego dna w całej sytuacji..może jemu nie zależy juz i dlatego probuje pracować na 2 etaty ? bądz wrócił do niej i oszukuje mnie że pracuje na rano ? wogóle prawie nie mamy kontaktu ze soba , może zdarzy sie kilka smsów w ciągu dnia..czuje sie olewana ;((

Gość sprawdz go
to sie dowiesz nie popadaj w obsesje ale skoro facet tak czesto wymioenia kobiety "mozliwe" ze gra na 2 fronty

Gość princessa kokosik
Jak go mam sprawdzić ? Czy często ...tego nie powiedziałam , z ta starsza był 8 misiecy

Gość princessa kokosik
?

Gość dwdededede
wejdz na www.forumdlainteligentnych.pun.pl pomozemy ci !!!!wejdz w zycie uczuciowe !

Gość kasiaZirlandii
Hmm...ja nie wiem jak dlugo mozna ciagnac prace na dzien i noc ale wydaje mi sie,ze nie ma nic lepszego niz poprostu szczera rozmowa...a i jeszcze jedno-jesli by mu nie zalezalo albo by nic do Ciebie nie czul to poprostu byscie ze soba nie byli. Tak wiec glowa do gory :) pozdrawiam serdecznie

Gość princessa kokosik
Praca na dzien i na noc jest tylk ten tydzien bo musi zdecydowac sie na którąs z tych prac...

Gość kasiaZirlandii
Moim zdaniem to powinnas z nim porozmawiac szczerze i tyle.

Gość eje
a moze faktycznie pracuje. Bedziesz go obwiniala o cos czego nie robi? nie powinnas na niego naskakiwac a obserwowac i byc czujna

Gość princessa kokosik
STaram sie obserwowac i nie martwić... ale po bylych zwiazkach trudno mi zaufac facetowi ;(( i to jest bardzo złe ;((((