Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sofuckingcool

Moj ex sie odezwal.

Polecane posty

Gość sofuckingcool

Hej, juz tu kiedys pisalam i sie pytalam co robic... po dokladnie , co do dnia, roku, napisal do mnie moj byly. On mnie rzucil. Mi peklo serce, bylismy zareczeni. radzilam sie tu was czy mu odpisac czy nie... nie odpisalam. Minelo jakies 8 miesiecy i zdecydowalam sie napisac do niego, to bylo w zeszlym miesiacu jakos. Odpisal wczoraj w nocy. ze wciaz mysli o mnie, co tam u niego. On byl moja najwieksza miloscia, Po nim mialam kolejnego faceta, z ktorym zwiazek wlasnie sie rozpadl. Nie mam nic do stracenia, ale sie waham. Nie wiem po co tu pisze o tym, musze sie wygadac :)

Gość Nigdy Więcęęęj
skoro nie masz nic do stracenia i zobowiazan to sporubuj i tak jestes teraz sama. Tylko nie daj sie zaciagnac od azu do łóżka bo on moze wlasnie o tym teraz mysli poniewaz mozliwe ze jest sam i nie ma zapchajdziury

Gość uuu lala
to fajnie:) Spróbujcie, powodzenia!!:)

Gość no nie wiem nie wiem
jakby cie tak chciał to nie odezwałby sie po takim czasie a jak juz złapałby kontakt to nie odpusciłby. By dz\wonił, pisał, przyjezdzał, szalał i w ogóle...

Gość monika942
sofuckingcool Ile on ma lat?

Gość jakby mnie ktos rzucil...
to juz bym nie zaufala...........masz duuuuuuuuuuzo do stracenia bo jak Cie zostawi ponownie to zaboli bardziej i nie wiem czy bedziesz miala sile to udzwignąc......aczkolwiek zdaje sobie sprawe ze zrezygnowac tez jest ciezko.......... Ale czy on walczyl o powrot czy nie ma akurat nikogo na oku...i szuka na chwile kogos

Gość sofuckingcool
dzieki za odpowiedzi ktos pytal o jego wiek, teraz ma 24, ja jestem nieco starsza... hah wiem, gowniarz, a ja kretynka pod trzydzieche. Nie idealizuje go, wiem jak mnie skrzywdzil. Wiem rowniez w jakiej bylismy sytuacji wtedy 2 lata temu, on mial 22 lata!!! Boze do tej pory jak o nim mysle to az mam motylki w brzuchu. Nie sadze zeby chcial mnie do lozka zaciagnac tylko, zabrzmi naiwnie, ale on nie z tych, chociaz hooy tam tych facetow wie... ;) ja wiem ze on wie jak mnie skrzywdzil i wiem ile go kosztowalo zeby sie w ogole do mnie odezwac. mam juz napisanego mejla do niego , tylko kliknac send. Siedze pije drinka i mysle... geeeeez z tymi facetami :O moja mama zawsze mi powtarzala " pieeerdolone nasienie, kazdy jeden!" haha :D Ja jakas jebniete chyba jestem. Czy ja go wciaz kocham? bo wlasnie mi sie rozpadl zwiazek i w tym momencie to mnie to ani ziebi ani grzeje!!!

Gość sofuckingcool
no nie wiem nie wiem-> on nie walczyl o powrot, ja walczylam, przez 3 dni. Zrezygnowalam zeby zachowac honor. Rok czasu nic, zero odzewu. W rocznice zerwania napisal. Nie chce tu pisac wszystkich szczegolow, ale nasza sytuacja byla nieco ekstremalna. Po niemalze 2 latach to ja sie nie dziwie ze zerwal. Nie dziwie sie rowniez ze sie znow odezwal. Jak mozna miec niemal 30 lat i goovno w glowie? ( to o mnie bylo :P )

Gość sofuckingcool
jestescie tu? kliknac send czy nie?! :D

Gość fd45
każdy ma prawo do drugiej szansy, ale niekoniecznie do trzeciej. Jak masz niewiele do stracenia to może spróbuj

Gość kaskaczek
A skąd mu do głowy przyszło zerwanie? Jak długo byliście razem?

Gość sofuckingcool
on sie wystraszyl, slubu.. i uciekl :D bylismy razem rok jakos kliknelam send, niech sie dzieje co chce!