Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajd1392

nie uwierzycie ale to prawda

Polecane posty

Gość ajd1392

Witam wszystkich. Pisze tutaj bo nie mam komu o tym opowiedziec a to dziwna historia. To sie zdarzylo w pewnym miescie za granica. Byla 5 rano. Siedzialam z kolezankami w barze, bylysmy zmeczone i zziebniete. Obok nas siedzial chlopak, ktory wygladal jak ucielesnienie moich snow. Ja nie jestem zbyt ladna, tzn. nie brakuje mi nic, ale zadna ze mnie pieknosc z tych co zwala z nog wiec tylko sie gapilam i wzdychalam. A potem on podszedl do mnie i zagadal. Bylam w szoku. I tak rozmawialismy chwile i on mnie zaczal obejmowac i wogole. Dziewczyny tylko mi dogadywaly ile wlezie, no bo on nie rozumial po polsku. Glupio mi bylo strasznie. Wiec go tylko raz pocalowalam i potem jak on poszedl to ja nie poszlam za nim, chociaz chcialam bardzo, bo sie balam co o mnie pomysla. To juz bylo jakis czas temu i nie ma o czym mowic bo go juz nie spotkalam potem i nie spotkam. Ale zastanawiam sie teraz nad tym wszystkim, jak myslicie, CZY STRACILAM SWOJA SZANSE?

Gość raamsey
niestety to co piszesz jest straszne. musisz zacząć myśleć troszkę inaczej a wszystko będzie zawsze dobrze :)

Gość a ja bym ostrzegla o tym
emmm powiem ze ja tez raz przegapilam i jak mysle milosc swojego zycia ale jak naprawde to ta 2 polowka to mam nadzieje ze kiedys ja spotkam :) ps wiele wiele lat juz minelo ok 7 :D