Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama...:(

co jest ze mna nie tak????

Polecane posty

witam mam 21 lat i nie rozumiem jak to jest ze inni maja duzo znajomych i spedzaja ciagle czas razem na piwie wspolnych rozmowach a ja nie moge miec zadnej przyjaciolki co jest ze mna nie tak. moze to wina mojego charakteru ze jestem taka pomocna i inni to wykorzystuja albo jestem zbyt nudna zeby ktos chcial bardziej mnie poznac chcialabym porozmwaiac z kims o wszystkim bo z chlopakiem nie mozna o wszytskim wiadomo pojsc z przyjaciolka na spacer piwo pogadac wieczorami posmiac sie gdzies i liczyc zawsze na jej pomoc a tu nic juz 3 lata tak sama jestem kooezanki to moge u jeden reki policzyc tak ich malo wiec w domu siedze bo to tylko znajomosci ze szkoly eh takie zycie:(

Gość kant pralki
Niestety to wina Twojego charakteru, to nic złego, ale nie jesteś osobą taką jak inne :)

Gość Podly Choy
Moze jestes tlusta i brzydka i ludzie wstydza sie z toba gdzies chodzic ?

wlasnie jestem ladna i gruba tez nie jestem ale cos musii byc ze mna nie tak kiedys mialam przyjaciolke ale ona poznala inne towarzystwo i juz

Gość ile masz lat?
pracujesz? uczysz sie? studiujesz? w szkole nie masz kolezanek? masz rodzenswto? wiem ze to nie latwe miec znajomych. ale powoli, krok po kroku. poznaj osoby z pracy, ze szkoly, z osiedla. jak? moze wystarczy na poczatek kilka slow pryz mijaniu, usmiech na dzien dobry? mile slowo na kaltce schodowej albo po prostu "czesc". palisz? pryz paleniu mozna duzo osob poznac np proszoc o ogien. jelsi nie pamisz absolutnie cie do tego nie namawiam. badz mila i usmiechnieta. na pewno nie masz zlego charakteru tylko nikt sie jeszcze na tobie nie poznal:) bedzie dobrze. za kilka lat miesiecy dni bedziesz sie smiala ze jeszcze niedawno mialas taki problem:)

Gość czekoladowa15
ja mam podobny problem, z tym ze jestem od ciebie starsza:(

mam kolezanki w szkole ale zkoncem szkoly znajomosci sie koncza i tylko sms bo nie maja czasu sie spotkac czyli jakas nudna albo pojebana musze byc

Gość A ja nie mam ani
przyjaciółki ani jednej koleżanki

Gość czekoladowa15
nie potrafie utrzymac takich dlugich znajomosci, na przyjazniach zawsze sie sparzalam:(

to czyli nie jestem sama kolezanki do pogadania mam ale zeby sie zwierzac to gdzie tam nie ma takiej opcji

Gość To co napiszę jest prawdą
Ludzie są INTERESOWNI i nie jest tak, że lubią człowieka za nic. Oni garną się do takich co mają dobry intelekt, poczucie humoru a jeśli ktoś taki nie jest to go nie chcą. Oni chcą czegoś dostać od innych a konkretnie to tego by ktoś ich umiał zaciekawić, rozweselić. W dzisiejszych czasach nie ma przyjaźni, jest tylko załatwianie interesów.

Gość czekoladowa15
to jest chore,ale mam meza a czuje sie nieszczesliwa wlasnie z tego powodu,ze nie mam przyjaciol, chcialabym wyskoczyc na piwo,kawe,do kina,do domu do kogos,na zakupy,nie mowiac juz o kocertach na ktore nie mam kompletnie z kim chodzic bo moj maz ma zupelnie inne upodobania muzyczne...

wlasnie ja chce tego samego co ty czekoladowa15 wyjsc gdzies spedzic jakos czas a nie bede tylko z chlopkaiem siedziec mloda jestem przeciez

Gość To co napiszę jest prawdą
Jeśli chcesz mieć przyjaciół to musisz coś dać od siebie. Musisz zaciekawić, rozśmieszyć.

no to jestem taka wesola ale jak juz wraca do domu ze szkoly to w domu tylko albo gdzie na zakupy chodze poza tym wiekszosc jest z mojego miasta tylko z malych miejscowosci a jak proponiuje wyjscie na piwo po szkole to mowia nie tylko czemu taki ponuraki czy kasy im szkoda

i tak to jest:(

Gość czekoldowa skad jestes
i ile masz lat? jelsi z warszawy i masz kolo 27 lat to mozemy sie umowic na poczatek na jakies zakupy czy kawe i moze zakolegowac:)

zawsze możesz nawiązać znajomość prze neta wprawdzie to nie jest to czego chcesz ale pomaga sobie radzić z samotnością :)

lublin mam 22 lata

Gość Pomarańcza89
Ja mam na odwrót, mam przyjaciółki, ale nie mam chłopaka i to mnie dołuje. Ale jestem brzydka i głupia, więc może dlatego

znajomosc przez internet to juz jakis poczatek zeby samotnosc zniknela

kazdemu widac zle jest jedni maja to a drudzy tego nie maja jak widze

no tak i kazdy by mial wszystko i zycie bylo by nudne