Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość omgg_omggggg

!!!!!!!kobietki ktore wyszczupliły uda!! zapraszam!!!!!!!

Polecane posty

Gość omgg_omggggg

Jak to zrobić ??? wszędzie spada mi tłuszcz tylko nie tam :( co cwiczyć? jak ćwiczyć ??

Gość ile masz lat?
a ile chcesz je wyszczuplic?? jelsi tylko 2-3 cm to 2 lyzki kawy sypanej lyzka cynamonu lyzka imbiru kilka kropel oliwy kilka kropel wody robisz paćke nakladasz na uda i tylek owijasz sie folia spozywcza zakladasz cieple rajsoptki po 30 minutach zdejmujesz w tym czasie tylek ci grzeje. zmywasz wsyztsko. mozesz wklepac krem. i tak raz w miesiacu przez jakis czas. nie dosc ze wyszczupla to i cm znikaja.

Gość omgg_omggggg
18 lat :D

no cwiczenia na miesnie ud raczej je powieksza bo miesnie beda rosly a tluszcz zostanie, trzeba jakies aerobowe cwiczenia

Gość pilng kawowy
też stosowałam piling kawowy ale częściej niż raz w m-cu faktycznie świetna sprawa :)

O matko :) idealny temat dla mnie :) też zastanawiam się jakie ćwiczenia mi wyszczuplą nogi ale żeby zamiast nich nie pojawiły się wstrętne mieście co jeszcze je poszerzy :P

Gość omgg_omggggg
ja planuje: bieganie basen stepper skakanka i rozne cwiczenia na udka z neta tylko musze wytrwac :D plan jest teraz potrzeba konsekwencji ;) i bedzie git

Rzeczywiście muszę w końcu spróbować tego pillingu z kawy bo zbieram się już 3 miesiące na niego:) a jeśli chodzi o niesamowite wygładzenie mniej czasochłonnym sposobem to polecam serum z perfecty na prawdę niesamowite mrozi super aż czuć ,że coś się dzieje. :) już po tygodniu pupę mam gładszą mniej rozstępów.

Gość omgg_omggggg
no to laseczki do roboty ;D nie moge sie złamać tym razem dietka + cwiczenia + pielegnacja = sukces ;)

Gość dxfszgvsxgvxgvsz
omg jak zrealizujesz to co piszesz to moze byc tak ze zamiast schudnąć z ud to sie tam powiekszysz czytałam artykuł dobrego specjalisty sprzed kilku lat który pisał, ze gruszki ciezko odchudzic, trzeba stosowac lekkie ćwiczenia pół godzinne kilka razy w tygodniu, że przysioady spowodują efekt odwrotny, żadnych siłowych, trzeba natomiast ćwiczenia proste jednostawowe i chodzi o duża liczbę powtórzeń niby bieganie powinno byc ok, ale trzeba by bylo długi dystans a ja nie mam kondycji wiec ja od wielu lat stosuje co 2 dzien marsze to działa najepiej

Gość omgg_omggggg
ale mam sporo tłuszczu na nogach bo mi sie przytylo wiec pewnie spadnie najpierw

Ja jestem niziutką dziewczyną a mu mamy to do tego ,że uda są dość masywne. Nie żadna tragedia ale jednak chciała bym aby były szczuplejsze a wydaje mi się ,że jest to możliwe bo ,że tak powiem jest za co złapać i wydaje mi się ,że to tłuszcz z którego mogę schudnąć tylko właśnie tak jak "dxfszgvsxgvxgvsz" pisze nie chce skutków odwrotnych ,żeby nie poszerzyły się poprzez mięśnie.

Gość dxfszgvsxgvxgvsz
przeciez bedziesz widziała jakie sa efekty w trakcie, jak bedzie cos nie tak to bedziesz modyfikowac

Gość ewelka311
przepraszam za błąd miało być - sądzicie

Gość omgg_omggggg
takie majtki to lipa ;D jak sie je sciagnie to problem wraca wiec lepiej sie troche pomeczyc i miec fajne ciałko

Gość kln[lkm
przepros raczej za to kretynko ze nie umiesz linków wklejac:O

Gość omgg_omggggg
wyluzuj człowieku, wystarczy usunac spacje ;]

Gość ewelka311
Nie zamierzam cię za nic przepraszać. A rozhisteryzowaną KRETYNKĄ to możesz być tylko TY!

Gość omgg_omggggg
Max Zander vel Klaun ohh zdradz nam swoj sposob ;D

Gość ewelka311
Ja ćwiczę spinning, siłownia i basen. Do tego masaże wodne na nogi. Generelnie nie jest źle. Z brzuszkiem jest gorzej. Dlatego szukam korygującej bielizny :)

Gość serious24
www.zapunktuj.pl/rejestracja,48562.html darmowe tel komórkowe wystarczy sie zarejestrowac i 2 razy w ciagu 48 godzin wejść na stronę, polecam, ja już mam komórkę i mp3 :P:P pozdro

Gość grube uda
ja mam 164 cm, waże ok 63 - 64 kg, w najgrubszym miejscu uda mam 59-60 cm,,,, Bardzo chciałabym schudnąć. Najlepiej jakbym zaczęla chodzić na basen, w wodzie człowiek się mniej męczy od ćwiczeń i wykonywac w wodzie sobie ćwiczenia na uda,,, pływać nie umiem, ale czy nie będę wyglądała dziwnie jak stanę z boku w basenie i będę wykonywać jakieś ćwiczenia, wymachy nogami, rowerek w wodzie itp???? Czy ta papka z kawy i cynamonu pomoze bez ćwiczeń pozbyc sie paru cm??? Ile razy w tyg i jak długo trzeba ją stosować by zniknęły chociaż 2 cm???

Gość a możecie napisać
ile macie w łydce? bo ja też chcę wyszczuplić nogi! wydaje mi się że mam ogromne łydki, ćwiczę na steperze od 30 do 60 minut dziennie i jedyne co to mi się wydaje że moje łydki są coraz większe :(

Gość omgg_omggggg
łydka 37, udo 58, wzrost 170

Gość omgg_omggggg
nie bedziesz dziwnie wygladac :P ja jak sie mecze pływaniem to opieram sie o murek i macham nogami jak na aqua aerobicu ;d