Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyny przepis by celulit

dziewczyny podaje przepis by celulit zniknal

Polecane posty

Gość gwiazddda55555555555
ja robiłam kiedyś codziennie peelingi z kawy i efekty były,ale jesienią przetestuję tę miksturę:)

"Teraz cellulit dosięga prawie wszystkich, bez względu na wiek, wage itp. Ja mam 170 cm, 50 kg, koleżanki zazdroszczą mi figury, mam niewiele tłuszczyku ale całość to widoczny cellulit ... masakra (pytam skąd sie to gówno bierze?)" nieprawidlowe odrzywianie.Wlasciwie w dzisiejszych czasach trudno odrzywiac sie prawidlowo.

podnosze. moze kogos z nara zainteresuje:)

Gość pierdolnienta
dzięęęki :D spróbuję :D

spóbuj spróbuj. działa. co do spirytusu to nie słyszałam by dodawac. moze ma działac rozgrzewajaco? ale tutaj w tym przepisie to zadanie ma imbir. on działa rozgrzewajaco. ale jak chcesz dodac spirytus prosze bardzo:)

Gość lalazmaja2
:) dziala działa. dobry przepis.

tak w proszku.

jak chcecie by powstało wiecej packi to po prostu dodajcie wiecej skladników. zamiast 2 to 4 łyzki kawy, 2 lyzki cynamonu, 2 imbiru. wtedy bedzie tego wiecej. zwiekszcie proporcje.

o matko nastepny/nastepna. przeczytałes cały topik? widac po twojej wypowiedzi ze nie. wiec zmykaj.

A ja mam do Was jedno pytanie.Otóż ostatnio na udach wyczulam takie male guzki(jak przejechalam mocniej palcami po udzie to mialm wrazenie ze mam pod skora "pikowany" material)ale tych guzkow nie widac ani nie bolą.Czy to jest celulit?

Gość dzieczynyw
moge zamiast oliwy dac zwykly olej? bonie mam w domu:( musze to sprawdzic moze naprawde to dziala:)

A w ciazy na uda i posladki mozna to stosowac????bo tez mam cellulit...:(na rozstepy uzywam kremu Ireny Eris. Bardzo dobry polecam;)

Lady Pretensja nie znam sie na tym tak dobrze ale to moze byc celulit, albo np rozciagniete wlokna, i moga ci sie robic rozstepy, ja mam pare i wlasnie w tym miejscu mam takie grudki pod skora

Gość polewa z niego jest zawsze
chuj by mnie strzelil jakbym miala w tym 30 min siedziec:o

Gość olenka90
ja dzisiaj wieczorem spróbuje tej mieszanki, mam nadzieje, że to pomoże, tez jestem szczupła ale cellulit jest widoczny ;/, miesiąc temu używałam rolona z garniera i w sumie efekty były ale jak przestałam to znowu wylazło;/ od dzisiaj biorę się za siebie, jeszcze jakiś basen by sie przydał albo bieganie

a jakie macie sprawdzone kosmetyki? ja jestem zadowolona z serii lirene tylko trzeba ja stosowac regularnie i celulit sie zmiejsza :) teraz zamowilam sobie z bielendy borowine i torf do ciala i zobaczymy :)

Gość lalazmaja2
mozna olej zamiast oliwy. co do ciazy nie wiem.

Gość alvia
dziewczyny z pajączkami niech tego nie stosują, bo po zdjęciu folii nie poznają swoich nóg. :(

Gość osóbka :):)
mam skłonnosc do naczynek ...choc od pewnego czasu ilosc sie nie powiekszyła ...czy moge stosowac ta papke?? ...piszecie ze imbir rozgrzewa ..to moze bez dodatku imbiru ta papke zrobic nie zaskodze skorze skłonnej na naczynka ???Albo poprostu zrobie piling bez owijania folia czy to tez podziała , efekty tez beda czy ktos tak probował ???

Czarna porzeczka* katharssis- o matko chudzinko a ile masz wzrostu?? mam 164cm. rok temu wazylam 55kg i bylo akurat. Teraz jakos bardzo schudlam i nie moge przytyc:-o ale cellulit kurna jest😭