Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paula.lbn

Test ciążowy a okres

Polecane posty

Gość Paula.lbn

Czy jeżeli dostałam okresu, a nie jestem do końca pewna czy nie jestem w ciąży to mogę zrobić test w czasie miesiączki (dwa tygodnie po stosunku, test 6 dniowy) czy dopiero po ? Wiem, że niby okres z ciążą w większości przypadków się wyklucza, ale wolę być pewna :)

Gość kolyndara
ja robiłam w drugi dzień mojej miesiączki , niepokoiła mnie bo była dość skąpa jak na moje krwawienie miesięczne. i wyszła oczywiście jedna kreseczka;)

Gość Paula.lbn
Czyli test będzie wiarygodny? A robiłas później drugi test na wszelki wypadek? Już dzisiaj zakładałam jeden wątek, ale mam wątpliwosci, bo kochałam się z chłopakiem 7 sierpnia, prezerwatywa pękła, przez dwa dni źle się czułam, ale to mogło być spowodowane hmm impreza i strasznie bolały mnie piersi, dzisiaj dostałam okresu, pierwszy dzień, więc trudno mi powiedzieć czy jest skąpy czy nie. Poprzednie miesiączki mialam 1 i 25 lipca, no i dzisiaj.

Gość kolyndara
mój okazał się wiarygodny ;) myślę,że będzie. kobiety robią jeszcze przed terminem miesiączki i są wiarygodne choć czasami się mylą. Ty robisz po terminie więc na pewno wyjdzie wiarygodny moim zdaniem. ja robiłam jeden i mi wystarczyło. potem miałam normalne krwawienie, bo na początku trochę w nie zwątpiłam bo żadnych skrzepów nie było ani nic. W ciąży nie jestem w każdym razie. No stress.

Gość Paula.lbn
Poczekam do aczwartku :) Już żyłam w przekonaniu, że jestem w ciąży i nawet jakoś się z tym pogodziłam i mój chłopak też, a teraz znowu ta niepewność i boję się, że jednak będą te dwie kreski.

Gość kolyndara
skoro masz okres ta wątpię.

Gość Paula.lbn
Robiłam test w drugi dzień okresu i wyszedł negatywny. Kurcze tylko okres jakiś krótki miałam 3 dni, ale bardzo obfity.

Gość mokateeee
nie jesteś w ciąży.