Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOLODFDF

iwona WIECZOREK RACZEJ NIE ŻYJE!!RUTKOWSKI PRZED CHWILA SIE WYPOWIADAL...MATKO!

Polecane posty

Gość KOLODFDF

TAK MI JEJ SZKODA.. JESLI TEN TROP OKAZE SIE PRAWDZIWY TO ONA NIE ŻYJE...:( RUTKOWSKI WLASNIE WRACA ZE SZWECJI GDZIE ZNALAZL SIE SWIADEK KTÓRY WSZYSTKO WIDZIAL :(

Gość ksiezniczka3255
znowu jakas sciema czy mowisz prawdE?

Gość KOLODFDF
MOWIE PRAWDE! przed chwila rozmowe słuchalam w radiu lubelskim z nim ,,:( chcialabym klamac..:(

Gość G. Frela co jechala pol drogi
Heheh dawaj namiar na te rozmowe, Adwo jak zobaczy niusa to Jej sie nastrij poprawi czujem

Gość wróżbitek Maciej
a jak wam mówiłam że widzę jak płynie do szwecji to żescie olali i mnie zbanowali po IP 😭

Gość tez czytalam o tym
szok

wklejam dla Adwo UWAGA WAŻNE dnia 17.08.2010 o godz 17:03 NA STRONIE TRÓJMIASTA TAM GDZIE JEST NAJWIĘCEJ OPINI PONAD 1000 NAPISAŁ "OBSERVER" TAK: Recznikowiec to przypadkowa osoba ,Polak zamieszkaly za granica ktory widzial cale brutalne porwanie. Krystian z Sopotu to alfons ,ktory zlecil porwanie Iwony,maial byc luskusowa call girl i chodzic do najbogatszych ludzi.Wpadla w oko Krystianowi wiec zlecil jej porwanie.To on Ja gawlcil i wiezil. A poniewaz nei zdolal jej przekonac ncizym do prostytuowania sie zabil. Sama Iwona byla romantyczna dziewczyna,spod znaku koziorozca.zaplacila zyciem za wiernosc swoich idealow. Iwona nie byla prostytutka ! Bawila sie czesto w klubie gdzie bylby prostytuki i wlazila im troche w parade. Goscie chcieli ja miec za kazda cene Szybko pojal to alfons Krystian ze jest to "kura znoszaca zlote jajka".Wykorzystal wiec ze dziewczyna poszla sama. On Ja namierzal w celu porwania i zrobienia z niej luksusowej dziwki.Reszte znacie Sama lidia 90 myslala ze jest dobrze ukryta i anonmowa w internecie i jej wypowiedz byla po czesci prawdziwa. Ona mogla gdzies widziec Iwone na jakijes zabawie ale mylnie wziela Iwone za jedna zplatnych panienek. Krystian alfons znal Iwone z widzenia i sam mial na Nia wielka ochote ,ale dziewczyna nie reagowala na jego zaczepki.Postanowil sledzic Ja i kiedy w klubie Iwona sie poklocila ktoras zz "pracownic" Krystiana doniosla mu o tym.A te nwyslal ekipe w miejsce w ktorym Musieli Ja spotkac na deptaku (gdzie porywacze przyjechali samochodem).Potem Iwona byla przetrzymywana i gwalcona ,podawli jej narkotyki probowali przekonac raz sila raz grozba.Mozliwe jest ze byla poczatkowo wieziona w domu Mariusza O. (ale to nic pewnego).Pozniej gdy sprawy juz zabrnely za daleko Krystian alfons zabil Iwone prawdopodobnie przedawkowaniem narkotyku i zlecil utopienie zwlok w Baltyku.

Ta, Rutkowski miał pewnie jakiś biznes do załatwienia w Szwecji, to sobie pojechał za kasę rodziny. Wróci i powie, że to był jednak fałszywy trop.

Gość tez czytalam o tym
jasne

Gość TH is IT GE
Dziwka dostała za swoje

Gość tez czytalam o tym
szok

Gość ciasto francuskie z szynka und
a z czego tu sie cieszyc?

Adwo pojedziemy na pogrzeba? No cieszyc z tego ze 2 male Lalki pojada na pogrzeb i bejemy driverowac i na statoilu kawusie pic, bo mamy kawal drogi a pogrzeby prostytutki to My jescze nie widzialy;(

Gość jajeczkoddd
ja tez pislalem ze ja pewnie zgwalcili i do rzeki wrzucil i polynie do szwecji to tewz mnie po ip dojechali...

Gość erryuh
do G Frela choć cię nie lubię to odpiszę tobie.Ten OBSERVER pisał jakiś czas temu że ciało leży zakopane w lesie niedaleko rowu a teraz nagle jak się okazało że ręcznik to fałszywy trop to sobie wymyślił kolejną historyjkę opartą na prawdziwym zeznaniu lidi90 z wizażu.Tobie G.Frela radzę żebyś nie rozwalała innym topików oraz nie wyzywała moderatorów bo w ten sposób pokazujesz że jesteś jednotematyczna,nudna.

Gość .korniszonka.
http://gdansk.naszemiasto.pl/artykul/536880,kolejny-mylny-trop-w-sprawie-iwony-wieczorek,id,t.html?kategoria=675 Kolejny mylny trop w sprawie Iwony Wieczorek "Iwona Wieczorek nie znała Mariusza O. i nie bywała u niego na imprezach. Nie umawiała się również na żadne spotkania sponsorowane. To bzdury wypisywane w internecie przez jedną i tę samą osobę" - mówi detektyw Krzysztof Rutkowski, który odnalazł kobietę, podpisującą się na forach jako Meduza. Przypomnijmy, Meduza napisała, że "Mariusz O. mieszka jakieś 500 metrów od miejsca, w jakim kamery zarejestrowały Iwonę tamtej nocy, zaraz koło rzeczki w Jelitkowie. Widziałam Iwonę u niego na imprezie ze dwa razy - ale wiem, że chodziła częściej". Sugerowała również, że Mariusz O. mógł mieć coś wspólnego ze zniknięciem Iwony. - Te brednie wypisywała niespełna 30-letnia Anna Cz. z Gdańska. Rozmawiałem z nią, mam nagranie, na którym przyznaje się, że całą opisaną historię wymyśliła - przekonuje detektyw. Anna Cz. może ściągnąć na siebie spore kłopoty. - Pozwę ją do sądu. Moi znajomi rozpoznali mnie na podstawie zamieszczonego opisu. Nie pozwolę, żeby ktokolwiek w ten sposób oczerniał mnie albo moją rodzinę - mówi Mariusz O., który do końca tygodnia zamierza złożyć zawiadomienie do prokuratury. - Nie znam Iwony Wieczorek. Bardzo współczuję rodzicom, jednak podkreślam, że nie mam z nią nic wspólnego. W czasie jej zaginięcia byłem na kempingu w Chałupach. Mam na to świadków - dodaje. Mężczyzna zapowiada, że będzie domagał się setek tysięcy złotych odszkodowania. - Część na dom dziecka, część jako zadośćuczynienie dla mojej żony, która jest w ciąży i bardzo przeżyła tę sprawę - mówi. Wpis Meduzy i wielu innych internautów, którzy wciąż mnożą teorię na temat tego, co stało się z Iwoną, sprawdza również policja. - Każdy sygnał, również z internetu jest sprawdzany, ale nie są to wątki śledztwa przyjęte przez prokuraturę - informuje Wojciech Szelągowski z gdańskiej Prokuratury Okręgowej. Wiodącym wątkiem śledztwa wciąż jest bowiem bezprawne pozbawienie wolności, czyli mówiąc wprost porwanie. Śledczy nie ujawniają jednak, czy ich zdaniem Iwona żyje. - Do momentu odnalezienia pani Iwony Wieczorek lub jej ciała nie można przesądzać jakiegokolwiek rozwiązania tej sprawy. To byłoby zdecydowanie przedwczesne - podkreśla Szelągowski. Policjanci prowadzą kolejne przesłuchania, bo w sprawie zaginięcia Iwony śledczy sprawdzają co najmniej pięć wątków. W związku z tym liczba świadków, do których muszą dotrzeć, jest ogromna. Iwona Wieczorek zaginęła 17 lipca. Jej ostatni ślad o godz. 4.17 zarejestrował monitoring przy wejściu nr 63 na gdańską plażę. Wciąż nie odnaleziono mężczyzny z ręcznikiem na ramionach, który na nagraniu idzie za Iwoną. Mimo wielokrotnej publikacji jego wizerunku, nie zgłosił się na policję, w przeciwieństwie do wielu innych osób z monitoringu. - Ten człowiek nie jest podejrzanym w sprawie, chcemy go przesłuchać w charakterze świadka - informuje policja. MACIE SZMATKI TYPU FARELKA I LADACO. Ta dziewczyna Meduza , która oczerniała IWONKĘ dograła się i życzę wam żebyście tez odpowiedzieli karnie za to ze obrażaliście Iwonę. Rutkowski będzie wasz szukał i znajdzie :D:D szmatławce

Gość łąło
a kto to jest anna cz?