Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna anna 123456

Poczułam się podle jak idiotka:(((((

Polecane posty

Gość smutna anna 123456

Witam dziś przytrafiła mi się bardzo przykra sytuacja ,która doprowadziła mnie do płaczu:( Pracuję w sklepie z dziecięcą odzieżą .Wiadomo klientki przychodzą ja doradzam co do rozmiaru itd.Przyszła kobieta i chciała kupić garniturek dla 2 letniego chłopca spytałam się o wzrost żeby poszukać odpowiedni itd.Był taki co pasował idealnie na tego chłopca i chciałam doradzić klientce ,żeby wzięła troszkę większy wiadomo dzieci rosną szybko i mały szybko wyrośnie i wtedy ona mówi nie taki będzie odpowiedni.A ja odpowiadam,że naprawdę jej dobrze radzę sprzedaje tu długo i się troszkę znam,ale,że ok jak sobie życzy i zaczęłam pakować a ona mówi bo wie pani ten garnitur jest do trumny :(:(:(😭 Zaczełam przepraszać tak mi się głupio zrobiło klientka zaczeła płakać i ja też powiedziała mi jak dziecko zmarło,że sobie nie radzi a ja płakałam z nią tak mi przykro mam w domu małe dziecko nie wyobrażam sobie kupować mu ubranka do trumny :( Pogadałyśmy trochę dałam jej za darmo ten garnitur po prostu z tego wszystkiego nie skasowałam tak mi przykro po co się odzywałam chciałam doradzić jak zawsze a tylko ją zdołowałam chciałam się tylko wygadać :(

Gość Bardzo Slepooo
aaaaameeeen....!!! :classic_cool:

Gość Też mi się przykro zrobiło
No ale w gruncie rzeczy to nie Twoja wina . Chciałaś dobrze .

Gość cds;cdls
nie martw się przeciez nie mogłaś tego wiedziec:(

Gość smutna anna 123456
nie pozostało mi nic innego, jak tylko zrobić sobie pierogów

Boże . Straszne. Nie wiem jak ja bym się zachowała .Wspołczuje Tobie takiej sytuacji . Nie mam jeszcze dzieci ale nie wyobrażam sobie żebym kupowała garnitur do trumienki :(

Gość koko#3
o szok!!!!

Gość Daaliaa
ale kity. takie baje to opowiadaj swojemu bękartowi na dobranoc...

Gość smutna anna 123456
Przyszłam do domu to wyściskałam moje dziecko tak bardzo mocno i dziękuje bogu,że jest zdrowe. ja mam dziecko nie potrafię ogarnąć tej myśli,że mogę je stracić tak szkoda mi tek kobiety tego maleństwa Czuję taki żal i ból w sercu jak bym znała to dziecko tak mi przykro

Gość lulkA z klememm
kobieta napewno zrozumiała że nie chciałaś źle, teraz jest cała w emocjach więc... ranyy co to się dzieje na tym świecie:(

Gość a moja koleżanka
się zesrała... oczywiście ze smiechu :D

Gość smutna anna 123456
później pobiegłam do budy wyściskać naszego psa Burka, bo nie wiadomo, czy jego to nie spotka :(

daalia - niby dlaczego to nie moglo sie zdarzyc,hmm? wspolczuje Ci autorko,ale przeciez skąd moglas o tym wiedziec:)

Gość oj nie badz smutna juz
chcialas dobrze:( Ja mam 2latka w rodzinie, tez mi sie plakac zachcialo jak to przeczytalam.:(:(:( :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( Nie mysl juz o tym.To nic nie da. Ja zawsze jak widze cudze dziecko, gdzies kolo ulicy to je chronie...kiedys 2razy prawie uratowalam 2latka kolo ulicy tak tatusiowie pilnowali 😠

Gość smutna anna 123456
nie musicie się podszywać ani mi wierzyć ja chciałam się wygadać

ja pierdole...co za ludzie.. opanujcie sie troche podszywy;/ zalosni jestescie;/

Gość smutna anna 123456
idę teraz zrobic pierogi na jutro, bo zawsze żremy pierogi w środa. mówimy w domu tak: środa, środa - pierogów nie szkoda :)

Gość uauauauauauauauauauauauauauaua
tak jak już wcześniej ktoś wspomniał: nie powinnaś mieć wyrzutów sumienia. nic złego nie zrobiłaś, normalna reakcja. wręcz nadmiar empatii, nie będziesz miała problemu z tym nienabiciem ubranka? już tak się dzieje na tym świecie, nic nie poradzimy. trzeba mieć głowę na karku.

Gość :( jejku :(
ludzie mają prawdziwe problemy a ja się uzalam nad soba i jakimis dziecinnymi w porownaniu z tym tragediami. kazdy ma swoje sprawy i tragedie. ale zadne rzucenie przez chlopaka czy tym czasowy dol nie moze sie rownac z rozpacza tej mamy. nie wiem jak to jest i nie chce wiedziec. ale bardzo wspolczuje.

Gość To przykra sytuacja
była na pewno . No ale jak czytam w komentarzach , że się popłakałyście , to śmiać mi się chce . Autorka się popłakała , no bo te emocje , no ale wy :o Żałość .

Gość smutna anna 123456
ja nie histeryzuję po porostu cholernie mi przykro o tą sytuację i to dziecko takie małe a musiało umrzeć

Gość smutna anna 123456
smutna się ne czuję tylko tych pierogów jednak trochę szkoda :(

Gość :( jejku :(
autorko nie moglas wiedziec. zachowalas sie normalnie, chcialas doradzic. nie czuj sie winna. bardzo dobrze ze oddalas jej ten garnitur za darmo.nie martw sie i ciesz sie dzieckiem. pozdrawiam serdecznie

Gość To przykra sytuacja
Dzieci umierają od zawsze , więc nie pisz , co się już dzieje na tym świecie :O

Gość apappapapa
wspolczuje. to nie Twoja wina swiatelko dla tego Chlopca

Gość smutna anna 123456
jak umarł mój chomiczek to też płakałam 15 dni i nocy. a potem zrobiłam z niego pierogi

Gość wspulczuje ci
ale to dobrze, ze bog postawil tej kobiecie ciebie na drodze, moze to dobrze, ze moglyscie poplakac razem, trzymaj sie <placze>

Gość nie mysl juz o tym ....
chcialas pomoc...nie moglas wiedziec o tym co sie stalo :O ta kobieta na pewno zdawala sobie swietnie sprawe z tego,ze chcialas tylko dobrze doradzic i nic zlego nie mialas na mysli :) i w przyszlosci nie rob nikomu takich prezentow,bez wzgledu na sytuacje,bo nikt tego od Ciebie nie oczekuje... wiem,ze bylo Ci potwornie glupio i dlatego tak postapilas,ale ... to nic nie zmienilo,moze tylko jedno - jestes pare zloty w plecy :O

Gość smutna anna 123456
ja zapłacę za garnitur mam nadzieję ,że ta kobieta nie przyjdzie i nie będzie chciała mi oddac kasy to nie mój sklep ja tam tylko pracuję przecież nie będę jej szukać ,żeby za garnitur mi oddała to nie są duże pieniądze