Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moonlight Nightmare

Ocencie moją kolezanke i napiszcie, co w niej jest takiego fajnego

Polecane posty

Gość nnlnknk
może ma zajebisty charakter. wygląd to nie wszystko

Gość elizavieta
ma ładną twarz, dobrze z oczu jej patrzy, wydaje mi się że jest miłą i sympatyczną dziewczyną taką co dobrym sercem ludzi przyciąga ku sobie.zawsze chętna do pomocy. porządna dziewczyna nie puszczalska. czy mam rację?

Gość dobrze pracuje głową
podczas seksu oralnego?

Gość TH is IT GE
Dziwka, kurwa, suka, dupodaja

jest bardzo ladna ot co. i co wy pierdolicie o tym charakterze?! jakby dziewczyna nie podobala sie facetowi to nawet najzajebistrzy charakter nic nie pomoze, zajebisty charakter ma miec przyjaciolka a dziewczyna/kochanka wizualnie podobac sie musi... a gusta sa przerozne i jesli wg jakiegos pierdolonego kanonu ta laska jest pasztetem to wg wieeelu facetow moze byc extra ladna. i nie pierdolcie takich bzdur bo ja uwazam ze nie jestem ladna, mam do tego zjebany charakter(wiele osob tak twierdzi)a podobam sie wielu mezczyznom bo maja takie ot gusta i takie cus jak ja im sie podoba wizualnie. twoja kolezanka wg mnie jest bardzo ladna, znaczy z twarzy i wlosow bo reszty to ja nie widze

Gość wyrocznia 87
ma to coś , o którym zapewne możesz pomarzyć :P

Gość dolna warga
wyrobila jej sie od obciagania :D

Gość są nowe wieści
nie wszyscy mają urodę, co zrobić??? może jest fajna? wnętrze też się liczy

Gość PStudentka
Sympatyczna twarz:) Wygląda na zabawną:) a ile wy lat macie wogóle?

Gość niedzielny kierowca
Ma sliczne oczy . . .

twoja kolezanka jest sliczna, podoba sie fizycznie facetom i to cie tak wkurwia ze wklejasz jej zdjecia na forum publiczne? jest bardzo ladna i nie zmienisz tego ani ty ani debile wyglaszajacy wszen i wobec idealogie o cudownym charakterze ktory wszystko zastapi oraz o tym ze jesli ktos nie przypomina idealu wspolczesnych czasow to jest feee i jesli ktos chce byc z tym fee to to fee musi miec super charakter...jakie brednie... jak chlop jest z grubaska to dlatego ze go kreca puszyste. jak chlop jest z baba o urodzie Steczkowskiej to znaczy ze kreca go babki o semickim wygladzie fizycznym a nie dlatego ze ktos go zauroczyl charakterem...w zwiazku musi byc chemia