Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laser depilacja

Depilacja laserowa

Polecane posty

Gość laser depilacja

Witam, zastanawiam się nad depilacją laserowa bikini, czy ktoś robił? Jakie ceny, jak wrażenia? Ile razy trzeba było powtorzyć? Może robił ktoś w Krakowie?

W krakowie nie robiłam, ale w warszawie, chociaż z warszawy nie jestem. Porównywałam ceny takiego zabiegu w krakowie i warszawie i zdecydowanie bardziej opłacało mi się nawet dojechać do stolicy i zrobić zabieg, a i tak wyszło mnie taniej. Zabieg trzeba powtórzyc okolo 3-4 razy, w zalezności od tego jakie masz włosy, a to dlatego, że nie wszystkie włosy rosną jednocześnie. Laser usuwa tylko te włosy, które są aktualnie w fazie wzrostu (czyli te które widać na skórze). Pozostałe włosy są w fazie "uśpienia", która ma różny okres trwania (3-8 tygodni). Po tym okresie zaczyna się aktywny etap wzrostu włosa, dlatego też zabiegi muszą być powtórzone minimum 3 razy, aby usunąć prawie wszystkie włosy. Cena takiego zabiegu jest różna, w zależności od tego jak to bikini chcesz wydepilować

A gdzie robiłaś w wawie, bo ja byłam w studiu laser i jestem bardzo zadowolona z tego zabiegu. Ceny nie za wysokie, miła pani, która ten laser obsługiwała. Więc czegóż chcieć więcej. I masz rację, że lepiej jest czasem gdzieś dojechać i zrobić sobie porządnie zabieg.