Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katiusza1992

RODZICE NIE ZNOSZĄ MOJEGO CHLOPAKA!! :o

Polecane posty

Gość gh65
ale z ciebie idiotka :D mam troche wiecej lat niz ty i wiem dobrze co mowie :D takiej naiwnej malolacie to latwo oczka zamydlic, zwlaszcza niemal 30 letnimu facetowi, potem zobaczysz czego szczerze ci zycze 🖐️ a szukac sobie kobiety nie mam zamiaru bo nie jestem lesbijka

Gość PMP90
Na Ukrainie zlikwidowano fabrykę, która podrabiała... papier toaletowy. Straty skarbu państwa liczone są w setkach tysięcy hrywien. Nielegalna fabryka papieru toaletowego podrabiała znane marki tego wyrobu. Kierowało nią dwóch mieszkańców Dniepropietrowska, którzy zatrudniali 10 osób. Robotnicy, którzy pracowali jedynie w nocy, w ciągu jednej zmiany produkowali 10 tysięcy rolek papieru. Sprzedawano go w małych wsiach i miasteczkach obwodu dniepropietrowskiego. W zeszłym roku ukraińska milicja zlikwidowała nielegalną fabrykę samochodów ciężarowych. Zmontowane ze starych maszyn samochody sprzedawano jako nowe. Rocznie fabryka produkowała ona około stu ciężarówek.

Gość elllaa 228
gh65- co się tak uwziąłeś kobiety w podobnym wieku? mówisz że mój ojciec też jest nienormalny bo zaczął się spotykać z moją mamą kiedy ona miała 18 lat a on 25 ?

Gość shoop da woop
On ma 28 lat, podobno dobrą pracę i ze swoimi starymi dalej mieszka? A to lama