Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katiusza1992

RODZICE NIE ZNOSZĄ MOJEGO CHLOPAKA!! :o

Polecane posty

Gość katiusza1992

nie wiem co mam robic... moi rodzice uwzieli sie na mojego faceta dlatego ze jest za stary :S.... ja mam 18, 19 prawie, mieszkam z nimi jeszcze i nie wiem co mam robic... on do mnie nie moze przychodzic ani nic... jak moja mama spotkala nas w markecie osiedlowym razem to taka afere zrobila ze az klienci sie krzywo na nia patrzyli a ja myslalam ze sie zapadne pod ziemie :O. jestem z nim już rok a oni caly czas swoje... myslalam ze im przejdzie :( kocham go i nie mam zamiaru go zostawiac bo sie nie spodobal mojej matce czy ojcu:(... co ja mam zrobic, ktos byl w podobnej sytuacji??

Gość katiusza1992
dodam ze on ma tylko 59 lat

Gość sama...:(
a wiesz wogole czemu go nie lubia pytalas ich o co chodzi?? a iletwoj chlopak ma lat?

Gość katiusza1992
to wyzej to podszyw. on 28 skonczyl miesiac temu.

Gość katiusza1992
mowili ze dlatego ze siedzial w wiezieniu (wyszedl rok temu) ale przeciez sie zmienil, mowil mi ze to juz przeszlosc

ja wiem, wiek nie ma dla mnie znaczenia, tylko on tez sie wkurza jak moi strsi dzwona do niego z pretensjami itp...:O

Gość optymistyczna Hania
eee 59 spoko jeszcze ujdzie :) historia zna jeszcze bardziej dramatyczne przypadki patrz ŁApiccy:D

on tez mnie kocha bardzo, normalnie to bym poszukala pracy i sie wyprowadzila z nim... ale jeszcze rok nauki mi zostal :(

To skad Twoi rodzice maja jego numer tel?:O Jesli ci na nim zalezy to ja osobiscie nie widze zadnych przeciwwskazac cobyscie sie spotykali i byli ze soba:)

mam straszny metlik w glowie.. nie wiem co dlaej zrobic.. czy skonczyc zaocznie szkole i pracowac jednoczesnie.. nie wiem naprawde juz co robic :(

Gość gh65
dziecko, nigdy nie rzucaj szkoly ani pracy dla faceta dlugo go znasz? mieszkasz z nim? pewnie nie, weic tym bardziej, potem bedziesz sobie w brode plula najczesciej sie okazuje ze rodzice maja racje, a dlaczego w ogole oni go nie lubia?

problem jest tez ze spotykaniem sie. bo ja do niego nie przepadam chodzic bo jego matka mnie nie trawi, tez jest przeciwna. zgadala sie z moja czy co?? :( i rzadko sie spotykamy. a chcemy zamieszkac razem tylko to jest niewykonalne troche. chyba ze podejme prace. jak myslicie, dobry pomysl?

Gość gh65
poza tym niemal 30 letni facet ktory bierze sie za taka malolate nie jest do konca normalny, pewnie nie chciala go zadna kobieta w jego wieku wiec cos znim jest nie tak

bierze sie za malolate? a slyszales o zwiazkach w ktorych roznica wieku wynoi ponad 20 lat? toi nie ma znaczenia. kochamy sie i chcemy byc razem i to jest najwazniejsze.

Gość dfdsds
moj ojciec tez nienawidzi mojego chlopaka, a ja mam to w dupie :) moje zycie

Gość gh65
a tobie tak bardzos ie spieszy do pracowania, gotowania mu i prania jego skarpet? jeszcze sie tym zdarzysz "nacieszyc" w zyciu, nie z tym to z innym, teraz ciesz sie wolnoscia i brakiem zobowiazan i zyciem na koszt rodzicow

nie dzieki, wole podjac prace i byc niezalezna od rodzicow. co innego gdyby go akceptwali a tak?? wogole przez to sie zrobila chora atmosfera w domu.

Gość gh65
nie ma nic gorszego niz zaslepiona malolata, ktora sadzi ze pozjadala wszystkie rozumy i nic do niej nie dociera :O twoi rodzice, w przeciwienstwie do twojego "chlopaka" chca dla ciebie jak najlepiej i troche juz w zyciu przezyli, pewnie sie boja ze niedlugo z brzuchem wrocisz z podkulonym ogonem beda mieli 2 dzieci na utrzymaniu :P

gh65 to wg ciebie mam zostawic faceta bo rodzice tak chca?? :O wez sie je*nij czlowieku w leb. kochales kogos kiedyś?

Gość gh65
sama sie jebnij w leb, gowniaro nie zostawic od razu ale ruszyc mozgiem, o ile go masz, ze moze maja racje i miec troche dystansu w koncu skoro sadza ze on chce cie wykorzystac to maja do tego jakies podstawy

jakie podstawy :O oceniaja go po wieku. On nie ma kryminalnej przeszlosci, ma dobra prace, jest porzadny i inteligentny. zreszta, niebede sie z toba spierac bo ty widzisz to troche z innej perspektywy niz ktos kto jest lub byl w podobnej sytuacji i do takich osob sie zwracam w tym temacie.

Gość gh65
to dziwne ze nie znalazl sobie kobiety w wieku zblizonym do jego skoro taki super :O

nie wszyscy maja taki gust jak ty :( moze zamiast siedziec na tym topiku to poszukaj sobie takiej co? bo nie chce sie z toba klocic.