Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina l.

Nie lubię przyjaciela mojego chłopaka

Polecane posty

Gość karolina l.

Jak w temacie, nie lubie go, a znaja sie oni od dziecka, mieszkaja niedaleko siebie. Z poczatku od 3 lat znajomosci bardzo go lubilam oraz cala paczke mojego chlopaka. Czesto razem wychodzilismy, organiizowalismy wspolne wyjazdy, odwiedzialismy sie wzajemnie. Jednak ostatnio ten przyjaciel ma zly wplyw na mojego chlopaka: namawia do picia, ciagnie po imprezach..i na dziwki. Tak dokladnie na nie.. keidys myslalam, ze to glupie gadanie, ze jak gdzies bylismy on tylko mowil o "jakis panienkach do towazystwa", ale okazalo sie, ze on korzysta z ich uslug. Myslalam, ze ma takie poczucie humoru, ale nie. I ostatnio jak bylismy pokloceni dowiedzilam sie, ze zaraz [po pracy owy przyjaciel ciagnal na imprezy, pili razem, nawet zaciagnal go do innego miasta po auto (ale zobaczylam w archiwum rozmow, ze wysylal mojemu lubemu linki do dziwek z tego miasta)... brak slow. Z chlopakiem ejst dobrze, ale powiedzialm szczerze, ze nie zycze sobie zeby czesto widywal sie z nim, ze tamtem ma chyba cos z glowa jesli nie moze ulozyc sobie zycia z normalna dziewczyna.

Gość TH is IT GE
Spierdalaj! Odpierdol się Idź w pizdu, jebaj się, odjeb się Spierdalaj! Odpierdol się Idź w pizdu, jebaj się, odjeb się

Gość karolina l.
coraz bardziej mnie pociąga dlatego nie chce żeby mój się z nim widywał

Gość karolina l.
to wyzej to oczywiscie podszywacz, ale fakt moj chlopak kazdego dnia pociaga mnie ejszcze bardziej i nie chce zeby widywal sie z tym przyjacielem ;P