Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sam Jones

Pamiętacie GTA ? Kto grał ?

Polecane posty

gta 2 kozaczylo! uwielbialam czolgiem jezdzic ;o i FBI mnie gonilo! ojjj chyba sobie popykam

no to jest nas wiecej. jak dlamnie wszystkie do 3. byly wykozaczone, pozniej to juz wyzsza szkola jazdy i nie dawałam rady z misjami :(

ja pamietam jak jeszcze z kierownica w to gralam, ile to ja lat moglam miec? 8/9? ;o albo jak dalo sie po dachach biegac i tam gdzies na dachu czolg byl, i zbieralam rope, jechalam na taki most i tam rozlewalam i patrzylam jak sie samochody topia ]:->

Gość play greye
A skad mozna scianac rozne gierki,NP. eight apire,alo simsy.Pogralabym sobie.pelne wersje i widomo za darmo.

Gość ale z was wieśniaki
pamiętam byla dobra w chooy

Gość dfgbhnsrfgtnsrftn
san andreas rzadzilo :D

chyba nie tylko dla mnie voice city i san andreas były za trudne :D w mafie nigdy nie grałam.

Gość korneeeeelia
ja też kiedyś miałam ale pożyczyłam komuś płytę i niestety nie dostałam jej z powrotem :( kurwa a tak bym sobie popykała... :(

Gość korneeeeelia
niech ktoś mi poda stronę na której mogę ściągnąć :( wiem, że taka nie istnieje ale mam straaaaszną chęć pogrania, wszystko przez Was :(

Gość korneeeeelia
ale tam jest tego tyle że ja się połapać normalnie nie mogę :( wiem, jestem ciemna :(

Gość korneeeeelia
No to wiem :) Chodzi mi o te linki, jakieś kody itd, ja jestem na poziomie podstawowym jeśli chodzi o komputer ;) Jak ktoś znajdzie i byłby tak dobry żeby mi troszkę pomóc to z góry dziękuje, byłabym ogromnie wdzięczna :)

Gość korneeeeelia
ja nie gustuję w grach tego typu :)

Sciagacie program jdownloader, tam wrzucace linki i wam sciaga a nastepnie wypakowuje. Program jest w 100% legalny, jednak moze byc uzyty w celu piractwa. Na Gta i Diablo sie wychowalem.. do tego starcraft :)