Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samietz

Dlaczego kobiety zawsze tak mowia ?

Polecane posty

Gość samietz

Dlaczego jak facet zostawi kobiete to ona zawsze mowi, ze odszedl do gorszej ? Skoro odszedl to oznacza, ze ta inna jest wg. niego lepsza. Po chuj sie narzucac i robic z siebie bostwo ?

Gość femme farfalle
w cieprieniu tak mówią, nie mogę przeżyć porażki i mysli, że nie są takie wspaniałe, obwiniają tę drugą opisując ją nienajlepiej

Gość optymistyczna Hania
bo wtedy nam lepiej :P i podnosimy sobie samoocenę:D

Gość optymistyczna Hania
Dostojny:) opisałeś mnie tosz to ja jestem :)

Gość PMP90
Rosyjski politolog, Andriej Areshev w udzielonym wywiadzie dla czasopisma "Sprawy Międzynarodowe", wydawanego przez rosyjskie MSZ odniósł się do pożarów torfowisk niedaleko rosyjskiej stolicy. Według Aresheva Stany Zjednoczone mogą używać nowego rodzaju broni, służącej do wywoływania zmian klimatycznych. Rosyjski specjalista dodawał, że owa broń może być wykorzystana do zmian temperatury i ograniczania płodów rolnych w krajach Azji Środkowej. Publikacja politologa wywołała głośną dyskusję rosyjskich zwolenników teorii spiskowych - informuje portal rferl.org Publikacja Aresheva ma związek z teorią, która jest często wykorzystywana przez zwolenników teorii spiskowych, Mówi ona, że badania nad programem HAARP, finansowane przez Departament Obrony USA mają na celu stworzenie technologii, która przy wykorzystaniu jonosfery ma usprawnić komunikację i wykrywać pociski balistyczne. Według Aresheva prawdziwym celem tych badań jest stworzenie nowego rodzaju broni masowego rażenia w celu destabilizacji systemów ochrony środowiska i rolnictwa w wybranych krajach. - W chwili obecnej broń klimatyczna może być wykorzystywana do wywoływania suszy, usuwania roślin. Broń może również wywoływać różnego rodzaju anomalie pogody w różnych krajach - podkreślał politolog, który piastuje funkcję zastępcy dyrektora strategicznego Fundacji Kultury w Rosji.

Gość femme farfalle
Dostojny ty na poważnie dziewicy szukasz? dlaczego? sądzisz, że nie dziewica nie może być dobrą żoną ?, ja szukam męża i nie chciałabym prawiczka

Gość omggg
te jego podroze to pewnie pielgrzymki

Gość femme farfalle
no i co dalej? rozwiń myśl proszę... czy seks zatem po ślubie? czy ty jeszcze nie współżyłeś?

Gość jełop :)
jak taki wierzący katolik może szukać żony na tym zepsutym forum, no jak? powinien szukać na forum katolickim albo pod pałacem prezyddenckim

Gość omggg
sami pieprza co sie rusza i na drzewo nie spitala a dziewice im sie marza, głąby jedne

Gość widziałem nie raz nie trzy
Dostojny szuka dziewicy z wartościami a sam pewnie co wieczór śmigło kręci przed kompem z fotami, obłuda

zamierzam czekac do slubu, chce szanowac moja przyszla zone! co w tym zlego? Jakby kazdy mezczyzna szanowal swoja kobiete nie byloby tylu zdrad i rozwodow na tym swiecie!! a co mamy? kurestwo dookola a pozniej placz i zgrzytanie zebow! sami sobie sa winni ludzie bo sie nie szanuja:O:O:O:O

wypraszam sobie! Nie masturbuje sie to obrzydliwe! I nie spedzam kazdej nocy z inna! Szanuje sie! Nie interesuja mnie przygody!:O:O:O:O:O:O:O:O

Gość femme farfalle
ale możesz ją szanować również wtedy kiedy jesteście razem blisko, kiedy się dotykacie, przytulacie i kochacie

Gość do Dostojnego
czy ty też jesteś "czysty"?

Gość do Dostojnego
DOSTOJNY, czy nie oczekujesz od żony, że będzie cię pieścić oralnie? czy ty również nie będziesz tego robił jej? pytam poważnie

Gość omggg
wyobrazam sobie Ciebie w sweterku w romby, pykajacym w golfika, z pinglami na nosku... 38 lat...masakra

jestem czysty:) nie nosze okularow:) wymagam ale iofiaruje sam od siebie:) a po slubie bedziemy mogli eksperymentowac jesli Zona wyrazi checi:) nie widze problemu:) ale nigdy na nic nie bede nalegal, do niczego zmuszal! Malzenstwo to nie tylko seks! To przede wszytskim szacunek i milosc do drugiej osoby, wiernosc, przyjazn..... tak mysle

Gość Tiili may
Dostojny, to lipa, bo ja sobie bardzo cenie loda i minetke.

Gość omggg
bedziesz tak myslal do dnia, w ktorym obudzisz sie majac 70 lat SAM ;) oby tak nie bylo ;)

Gość femme farfalle
dzięki za odp. życzę szczęścia zatem, zgadzam się z twoim punktem widzenia, w ludziach brak wartości więc i związki są puste, bez fundamentów, nie sądzę jednak aby dziewictwo dało gwarancję późniejszej wierności i miłości, miałam znajomego o podobnych poglądach, pojechał na rekolekcje, poznał taką dziewczynę, dziś są małżeństwem, nie wiem czy szczęśliwym - szukaj:)

Gość znana lodzia
jesteś pierwszym facetem, który nie chce loda??? omg

Gość jełop :)
o k...wa no to nie znajdzie raczej