Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatroskanyfacet22

Spotkałem dziewczynę mojego życia, ale...

Polecane posty

Gość zatroskanyfacet22

Było super. Pierwsze kilka randek na neutralnym terenie. Spodobaliśmy się sobie, a ja myślałem, że znalazłem się w siódmym niebie. Serce krzyczało, że to ta jedyna. Ale pewnego razu wspomniała, że czyta kafeterie. Ja nie dałem po sobie poznać, że znam tę wylęgarnię kurestwa. Po krótkim śledztwie okazało się, że jest tutaj nawet zarejestrowana i to na kilka kont. Po zagłębieniu się w jej tematy zdębiałem, a włos na głowie mi się zjeżył. Pisała, że miała 10 partnerów seksualnych (mi mówiła o jednym). Pisała, że koniecznie połykać trzeba. W innym temacie oceniała stan majątkowy i opisywała jaki to jeden z jej gachów był skąpy. Nie wiem co o tym myśleć. Czy nudziła się i to jej prowokacje? Napisałem jej smsa, że wyjechałem na tydzień w pilnej rodzinnej sprawie. Nie odpisuje jej i nie odpowiadam na telefony już 3 dzień. Chyba wyślę jej smsa, że z nami koniec. Jestem zniesmaczony :o

Gość wuzetka lub kremowka
moze po prostu przedstaw sprawe jasno, ze natrafiles na takie a takie jej posty i prosisz o wyjasnienie. tylko, ze trudno bedzie wytlumaczyc Twoje male sledztwo

Gość cghfhfhg
"wylęgarnia kurestwa" hehehehihi ale się uśmiałam

Gość dobre i niedobre
Tylko idiota pisałbym o kimś wiedząc, że ta osoba tutaj zagląda i podając tyle faktów. A Ty... jesteś idiotą?

Gość tralalala58
"Ale pewnego razu wspomniała, że czyta kafeterie. Ja nie dałem po sobie poznać, że znam tę wylęgarnię kurestwa." Hahaha :D

Ale z ciebie dupek . poprostu taki typek co tu dziewyczny opisuja swoich. moze to nie byla ona wcale, skad ty to mozesz wiedziec czlowieku !!!! a jak byla, to jakbys mial jaja to bys z nia o tym porozmawial a nie zrywal z laska przez telefon i lamal jej serce idito ! ze juz spala z 10cioma to juz jej nie chcesz omg !!!! ci polacy !

Gość zaden nie chce takiej
co miala 10 partnerow

Gość zatroskanyfacet22
Co robić kochani?

To jest bzdura jakaś. Wiedząc, że odwiedza ten portal pisałby o tym właśnie tutaj, zamiast poprosić znajomego o radę? Jakim cudem ją odnalazł? Po meilu? Skąd wie, że ma kilka kont? Dziewczyna pisze o połykaniu? heh .. to jakaś marna prowokacja

To jest bzdura jakaś. Wiedząc, że odwiedza ten portal pisałby o tym właśnie tutaj, zamiast poprosić znajomego o radę? Jakim cudem ją odnalazł? Po meilu? Skąd wie, że ma kilka kont? Dziewczyna pisze o połykaniu? heh .. to jakaś marna prowokacja

Gość zatroskanyfacet22
Jakieś rady? Jak wyjść z tej sytuacji z twarzą?

Gość dobre i niedobre
Nie wyjdziesz z tego z twarzą, bo głupotach jakie tu napisałeś:D Niestety jesteś idiotą... prowokacje robi się ciekawsze i bardziej przemyślane:P

Gość lasgo_something
skad wiesz ze to ona pisala?!

Gość kokaterielincameric
ty patafilu!zwyczajny szaraku , jak każdy ..polak ..kopnęłabym Cię w tyłek.... mam nadzieje ze to zrobi

Gość pilote9
zatroskanyfacet22 wez te szmate dziwke kopnij w dupe i znajdz sobie porzadna dziewczyna jak jakie w ogóle są

Gość maciek to ty??????????
wroc do mnie!

Gość zatroskanyfacet22
Mam wierzyć jej słowu czy temu co pisała na kafe?