Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seks na pierwszej randce

dałam dupy na pierwszej randce

Polecane posty

czy jestem łatwa? czy będę z tym facetem?

jesli cie kocha to bedzie z toba, jesli cie zostawi to znaczy ze idiota , kochasz tego faceta?

dopiero raz się spotkaliśmy chciałabym z nim byc (jest zajebiście przystojny) nie będzie mnie traktował jak dziwkę i spotykał się tylko na seks?

Gość ja12321
Seks powinien być następstwem prawdziwej miłości i uprawiany PO ślubie, więc powodzenia w Twoim grzesznym życiu, gdyż stosunek bez sakramentu małżeństwa to cudzołóstwo...

super!!! trzy orgazmy pod rząd

Gość cagy
no to nawt jak nie zadzwoni, to dobry seks miałaś, zawsze coś. Najgorzej jest żałować, gdy już sie zdjęło majtki a on okazuje się gamoniem;(

Gość suprajs
a co my wróżki.. ale odpowiem ci bo z Twoich kart wynika: 1. tak jesteś łatwa 2. nie będziesz z nim gdyż on uważa cię za łatwą pustą zdzire. Czy jesteś usatysfakcjonowana?

do suprajs co po co do mnie wydzwania i zaprasza na następną randkę?przed pierwszą randką i seksem twierdził że mnie kocha ps.wróżką jesteś?powróżysz mojej starszej siosrze?

Gość TajemniczyBrunet
Jesli Cie naprawde kocha to nie tylko bedziecie razem ale wasze spotkania nie beda sie sprowadzac tylko do sexu...

Gość suprajs
Przed sexem twierdził ze cie kocha by cię bzyknąć no chyba że powiedział równiez po. ;] Jak wydzwania znaczy że chce powtórki z rozrywki. Ile masz lat?

za tydzień skończę 16

to pierwsze o moich latach to jakiś podszyw

Gość suprajs
o dużo się nie pomylił ten podszyw. Zdecydowanie za młody wiek na sex i na poważne związki chociaż niektórzy ludzie w tym wieku spotykają sie i wiażą się na całe życie.. ale jeśli to ni ebył Twoj pierwszy raz to zadam ci pytanie ile miałas lat jak straciłas dziewictwo?

Gość stryytrys
ktoś tam wyżej napisał że jeśli kocha cię to będzie a jeśli nie to to idiota hmm jeśli to była pierwsza randka to na pewno kocha xD i nie wiem czy randka i waleńsko to to samo ale ok ; D

do suprajs to był mój pierwszy raz raz kozie śmierc...

Gość Odpowiadając na 2 Twoje
pierwsze pytania: nie ma znaczenia to, że uprawialiście seks na pierwszej randce. Jest wiele czynników, które zadecydują czy będziecie razem, ale na pewno nie to, że uprawialiście seks. No chyba że zaszłaś w ciążę, wtedy możecie być poniekąd do tego zmuszeni. A czy jesteś łatwa? A on? Przecież on uprawiał z Tobą seks na pierwszej randce. To może on jest łatwy?

Gość szparek
Ten twój dupczuś ile ma lat, że się tak spytam i kiedy straciłaś dziewictwo?

Gość rat-med
jeśli było warto to nie ma czym się przejmować trzeba urzywac życia kiedy będziesz z niego korzystać jak będziesz stara i będziesz miała wnuczki he he.... a tu jak czytam to jest sporo zgorzkniałych zakonnic którym wpojono od dzieciństwa jaki jest sex zły i ich wypowiedzi nie bierz po uwagę pozdro

seks na pierwszej randce Nie ty pierwsza i nie ostatnia. Czym się tak podniecasz?

hmmm znaczy co to tu teraz jest? żal za grzechy?? niezdecydowana jestes ...

Gość 24latek:).,.,
Kobiety mają swoje sposoby, faceci swoje. Jeżeli jakaś laska da mi na pierwszej lub drugiej randce z rana budząc się przy takiej czuje dziwną ochotę wyjebać ją za drzwi. Ale niestety trzeba robić dobrą minę, do złej gry ... czyli :"Było cudownie, Ty sama jesteś cudowna, podaj mi swój nr , oddzwonię".

facet może, a laska nie :) so obvious :P ale spoko gdzieś czytałam, że większość Polek na pierwszej randce dochodzi do "trzeciej bazy" :)

Gość xxl-men
To co facet moze, to babce tez sie nalezy. Jest rownouprawnienie.

Gość kalomasz
bolało

Gość gość
Jak będzie mu dawać d**y to zostanie teraz mam 30 ale jak ją poznałem miała 45 robiła loda zawsze i d**y dawała ahh zakochałem się ale gdy żona partnerka itp. przestaje dawać to facet zdradzi bo mu se chce proste nie będzie konia walił całe życie idzie tam raz po tem żona nić to p******i wszystko co się rusza a potem szuka nowej lub bierze rozwód proste kocham kobiety po 50 puszyste grube i brzytkie mnie cholernie podniecają jak dostane zdjęcie brzytkiej pani to będę walił konia cały czas

Gość gość
Ja dałam na trzeciej a byłam dziewicą. I mam wyj****e. Nie chcę mieć z tamtym gościem już nic wspólnego.

Gość gość
przynajmniej nie będzie ci wypominał ze go naciągnęłaś na kawę czy obiad, zapłaciłaś mu w naturze więc jesteście kwita

Gość Przemek  Fallus
ok

Gość Przemek   Fallus
poka d**e