Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuza94.94

boje się że jestem w ciąży

Polecane posty

Gość zuza94.94

mam 16 lat... pewnie zaraz usłyszę że jestem nieodpowiedzialna... ale ok. 3 dni temu współżyłam z chłopakiem... BEZ zabezpieczenia... niestety mam dni płodne... on nie miał wytrysku, ale i tak wiem że istnieje ryzyko... duże ryzyko... zastanawiam się po ilu dniach od stosunku można zrobić test ciążowy... Strasznie się boje, niewiem czy jestem gotowa na... macierzyństwo... bardzo była bym wdzięczna za opinie młodych matek... jak sobie poradziłyście z tą sytuacją... z góry dziękuje :))

no średnio cały cykl trwa około 28 dni czyli biorąc przez połowę jesli masz teraz dni płodne no to dopiero za 14 dni możesz zrobić test jak przyjdzie termin kolejnego okresu, inaczej to można sobie wróżyć z kart.... jesli chlopak 'w tobie' nie skonczyl no to mozliwe, ze w ciaze nie zajdziesz...nie zawsze to jest takie hop siup choc czasem wystarczy kropelka....no ale teraz już jest za późno na wszelkie inne 'tabletki 72h' po więc pozostaje Ci tylko czekać...

Rozumiem że jedynym waszym ,,zabezpieczeniem" był stosunek przerywany głowa do góry wątpię żebyś była w ciąży . Koleżanka ma rację leć do gina po tabletkę będziesz spokojniejsza i radzę się zabezpieczać;)

ja przez 3,5 roku współżyłam z mężem tylko za pomocą tej metody - nie podpierając się żadną inną. W ciążę zaszłam dopiero po 3,5 roku, ale to nie jest reguła..czasami zachodzi się za pierwszym razem ;/ mam nadzieje że wszystko będzie w porządku :)

Gość po pierwsze
typowa Polka. Mądra po szkodzie. Dlaczego wy takie glupie jesteście? Nawet gumki nie mieć? a jak facet ma jakieś choroby? Gratuluję.