Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cosinus trzy minus

Facet 4 lata temu zniszczył mi życie. Jak się zemścić?

Polecane posty

Gość Cosinus trzy minus

Byliśmy razem, ja byłam gówniarą, zakochaną po uszy. Zostawił mnie 2 tygodnie przed maturą, jak się nietrudno domyśleć spieprzyłam ją doszczętnie. Przyznał się, że mnie zdradzał a na dodatek powiedział coś co mnie zabolało najbardziej - "Nie kochałem Cię, nie pasowaliśmy do siebie, jesteś za młoda, to się nie mogło udać". Nie ma nic gorszego niż takie słowa od Twojego Jedynego, pierwszego... Czemu dopiero po 4 latach? Bo wcześniej nie widziałam go, nie miałam z nim kontaktu, a teraz musiałam wrócić domu moich rodziców pomóc im w prowadzeniu firmy przez okres rehabilitacji ojca. I pojawił się on i pieprzy banialuki o iskierce miłości. CHCĘ GO ZNISZCZYĆ. Jak można zniszczyć człowieka? Żeby cierpiał takie katusze jak ja... I żeby nie mógł się podnieść. Nienawidze go za to co mi zrobił.

Gość najlepiej isc sie leczyc
a jeszcze lepiej pryszcze powyciskac.

zrób mu profil na prortalu inernetowym jak nk lub facebook z jego fotami i imieniem, napisz o nim ze rucha baby i inne swinstwa, albo cos innego wymysl, ale z tym to bys mogla miec problemy policyjne to odradzam

Gość przedsenny
Nie żyj nienawiścią - to Cię zniszczy, a zemsta Cię wypali i zostanie pustka. Teraz, z perspektywy lat, zobacz jakim jest cieniasem, ostentacyjnie go zlej i zapomnij !

Gość sama dałas sie wykozystac
po ta sa śluby

Gość 6789876545666676
ja mam 2 braci,jak coś nie gra oni załatwiaja sprawę

odpowiedzialas sobie sama .OBOJĘTNOŚĆ to najlepsze wyjscie. dla ciebie bo zianie nienawiscia i checia zemsty zrobi krzywde tobie a nie jemu.on poczuje twoja obojętnosc.

zniszczyl cie OBOJĘTNOŚCIĄ. zrob to samo bo szkoda zycia na zemste .chec zemsty bardziej tobie zaszkodzi niz jemu.pomysl o tym

Gość Dobrze radzą
ja na twoim miejscu traktowalabym go jak powietrze