Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna255

załamana...

Polecane posty

Gość smutna255

już dzisiaj pisałam jeden temat na kafeterii, ale w związku z moim byłym facetem ale teraz jest mi jeszcze gorzej... od jakiegos czasu spotkakam się z kimś innym. Dojrzały super mężczyzna. Na dniach był na weselu ze swoją kumpelą, wspomniał mi o tym przypadkiem, wiec juz i tak było mi podejrzane.. jednak spotkałąm sie z nim po weselu i wyszstko na początku było ok, do czasu jak spytałąm się o koleżankę.. powiedział że miedzy nimi iskrzy, że to fajna babka i że ma wątpliwości co do naszej znajomości... wiec juz od paru dni źle sie z tym czuje, ale teraz poszukałam z ciekawości czego na temat tamtej dziewczyny i super wykształcona, dużo podróżuje, ma kasę, pełno znajmoych, po 30, widaś że fajna babka, a co najgorsze dla mnie ma wspólną pasję z "moim chłopakiem".. a ja 24 lata, kończe studia i skończyc nie moge, nie mam ostatnio nastroju, bez perspektyw na dobra prace itd..... aaaaaaa...:((((

Gość opiłki w sercu
też tak mam teraz jestem za granicą mam ogromnego stresa w przyszłym roku kończe studia i co dalej? musze sie wyprowadzić z domu w sumie i tak w nim nie mieszkam ale i tak oficjalie mam to uczynić , jestem samotna a poza tym wszyscy mnie ostatnio zlewają. Do kitu to wszystko....:(

Gość smutna255
hm tylko ze ja jestem załamana, lub bardziej mi baaardzo smutno że w porównaniu z tamtą dziewczyną nie mam żadnych szans.. jest mi z tym baardzo źle, bo sie zauroczyłam tym facetem, spotykamy sie od ponad 2 miesiecy i myslałam ze dokończe mgr i bedzie fajnie, teraz tylko mi sie płakać cche

Gość opiłki w sercu
mgr to nie problem czemu miałabys go nie ukończyć? wystarczy napisać prace , której kurwa ja też jeszcze nie napisałam...promotor się na mnie wkurwia a ja weny nie mam :(

Gość magdaleniccca
ech praca praca też jej jeszcze nie nabazgrałam...szok trzeba się zabrać w końcu :(

Gość smutna255
bo nie napisałam do tej pory, teraz siedzę i piszę, ale mi to nie wychodzi, a okoliczności zewnętrzne nie ułatwiają mi tego ...

Gość smutna255
:(((((((((

Gość smutna255
kolejny raz sie kimś zauroczyłam, kolejny raz tracę nadzieję....