Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maryy_Jane

Zdradzać, czy zerwać.. ?

Polecane posty

Gość Maryy_Jane

Tak więc.. jestem z facetem 2 lata..ale niestety chyba nadszedl czas, gdy to ja odczuwam potrzebę konktu z innymi.. niestety facetami.. Nie wiem co mam zrobić.. kocham mojego obecnego chłopaka, i boję się zerwać, ale nie chcę być nie fair wobec niego.. Pomóżcie!!

Zerwac, nawet pod najglupszym pretekstem. Sprobuj zachowac honor w jego oczach jesli tylko to Ci zostalo

Gość Maryy_Jane
Szejku -> dzięki, chybo to byłby najlepszy pomysł.. ale boję się, że ta moja potrzeba kontaktu z innymi jest tylko taka chwilowa i poźniej będę chciała wrócić,a bedzie za poźno.. :(

Gość ??????????????????????????????
zerwij i nie wiaz sie wcale jak po 2 latach masz chcec na innych , to marna z ciebie dziewewczyna

To poczekaj jeszcze chwile, ale jesli masz zdradzac to lepiej zerwac - nawet jesli to bedzie na chwile. Nie ma co sobie psuc krwi a wierz mi ze oboje ucierpicie na tym tylko nie wiem ktore z was bardziej

Nie baw się facetem, zostaw go i rób sobie co chcesz i z kim chcesz, albo bądź z nim i bądź mu wierna. To nie zabawka tylko osoba, która Cie kocha i Ci ufa, a Ty chcesz go wykorzystać, bo chce Ci się zabawić, ale w razie czego chcesz mieć do kogo wrócić... :O

Gość Maryy_Jane
?????????????????????????????? zerwij i nie wiaz sie wcale jak po 2 latach masz chcec na innych , to marna z ciebie dziewewczyna -> nie chcę waszej opini O MNIE, tylko podpowiedzi co powinnam zrobić! a jeśli już wszedł ktoś na temat mojej marności to, może warto wziąć pod uwagę, że to on może być marnym chlopakiem skoro mnie cignie do innych..

Gość martwe morze
Najlej odejdź od niego i nie rań go bo będzie jeszcze gorzej dla Ciebie i dla niego

Gość ??????????????????????????????
jesli jest marnym chlopakiem to co ty z nim jeszcze robisz ... :O i twoje pytanie..zdradzac czy zerwac .. no prosze Cie :O a moze to ty jestes poprostu znudzona , bo fajnie bylo zwiazac sie z kims , ale to ie to samo co byc samemu

Gość Maryy_Jane
nie wiem właśnie co z nim robię! kocham go i co dzień dję sznasę by się wykzł odrobinę, tłumczę, proszę, ale nic z tego nie mam.. chyba faktycznie jestem nim znudzona

Gość Maryy_Jane
jak żadne z dwojga, to co ?

Gość ale z was wieśniaki
idiotka, powinnas byc tylko worem na sperme

Gość pangąbka
no z takim słownicem to chyba ty