Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajdza

pomóżcie mi prosze- chodzi o piosenke

Polecane posty

Gość ajdza

taka smętna rockowa ballada, wykonywana przez starszego muzyka, tekst utworu z tego co pamiętam o smierci, przemijaniu i o tym czego sie żałuje w zyciu. Teledysk chyba czarno- biały. Wiem że mało informacji, ale może akurat coś podpowiecie- od dawna chodzi mi po głowie kawałeczek melodii, szukałam szukałam i nic. Dodam że utwór dosyć popularny, znanego wykonawcy, dosyć często puszczany z jakiś rok- dwa lata temu.. Błagam, pomóżcie

Gość ajdza
tak :) bardzo bardzo bardzo dziękuję :)

Wiedzialam, ze to ta piosenka! Kocham ja!!! :) Piekna jest i taka prawdziwa. mam ja wlasnie w statusie na Facebook. Dlugo jej szukasz? Co Ci sie w niej podoba?

Gość ajdza
Ja też- kiedyś już miałam na nią faze ale jakoś uleciała mi z głowy, a jakiś czas temu usłyszałam kawałek w radiu- wtedy skojarzyła mi sie z innym utworem, wiec nie mogłam sie doszukać tytułu. Piękny jest tekst, az mam ciary jak tego słucham. No i głos Casha oczywiście

Gość ajdza
bardziej mi pasuje w wykonaniu Casha- idealnie do tekstu pasuje taki starszy melancholijny głos

Gość ajdza
to drugie wykonanie ciekawsze. Jeszcze raz dziękuję- strasznie nie lubie jak mi obija jakiś utwór po głowie a za nic nie moge skojarzyć co to było

Gość ajdza
dobrze wiedzieć, bo mi często coś wpada w ucho ale pamięć do utworów i wykonawców już nie ta :o

Gość przedsenny
Tym bardziej wzruszająca, że po jej wykonaniu Cash nie pożył juz za długo... NIN ją napisali, ale to Cash ją "posiadł na wieki".