Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miesiąc razem

prezent

Polecane posty

Gość miesiąc razem

co kupic dziewczynie z okazji minięcia miesiąca odkąd jesteśmy razem? doradźcie!!!

Gość ale z was wieśniaki
buahaha krokodyla :o

Gość K.rolina
hmm... mozesz jej kupić jakies perfumy albo bukiet czerwonych róż... Dziewczyny lubia takie duperele. :) uwierz mi... Spodoba jej sie :D

Gość miesiąc razem
myślałem o pierścionku boję się że nie zgodzi się wyjśc za mnie znamy się 2 lata a miesiąc jesteśmy razem (ona ma 20 lat,ja 23)

Gość K.rolina
małżeństwo to poważna sprawa. i nie wydaje mi sie, ze po miesiacu juz by chciala wyjsc za Ciebie... Moze najpierw z nia porozmawiaj o małżeństwie. jaki ona ma do tego stosunek i kiedy by chciala wyjsc za maz. to juz jest lepsze wyjście niz ryzykować czy przyjmie lub odrzuci Twoje oświadczyny.

Gość miesiąc razem
kupiłem już pierścionek z białego złota z brylantami mam jej go dac czy odłożyc na inną okazję a jej kupic kwiaty i zaprosic do restauracji? kocham moją małą i chciałbym żebyśmy byli razem zawsze

Gość K.rolina
Ty tak czujesz... a co Ona na to?? to jest bardzo poważna decyzja, a po miesiacu bycia para dziewczyna moze sie poczuć nieco zmieszana, gdy uklekniesz przed nia...

Gość miesiąc razem
ale znamy się już dwa lata i ja ją kocham zaryzykowac i dac jej pierścionek?

Gość K.rolina
ja bym nie dawała... jeszcze bym poczekała z ta decyzja. ale nie chce Ci niczego sugerować. to jest Twoja decyzja i nie chce, by moje slowa przekreśliły szansę na Twoje zycie małżeńskie. rob jak Ci serce podpowiada... jesli czujesz, ze Twoja kobieta jest na to gotowa mozesz zaryzykowac, lecz zebys pozniej sie nie rozczarował...

Ja bym zrobił jakąś kolację albo obiad, zależy jakie macie relacje:). Taką bardziej wykwintną, oryginalną kuchnię zaprezentował, mówię ci, że to sprawia przyjemność kobiecie. Chyba, że nie umiesz gotować, to już problem.

Gość co to przepraszam
kwiaty wystarczą. ew. kolacja na mieście

Gość zaręczyny po miesiacu??
To parodia jakaś, nie obrażając oczywiście nikogo!! To ze się znacie dużo dłużej wcale nie znaczy że się znacie!!! uszanuj jej uczucia i daj jej się "poczuc' w tym związku, poznać... ostygnij! chyba że czujesz silną potrzebę pozbycia się pierścionka... znajdzie się kilka osób ;P ja mogę go wziąć skoro tak pilnie chcesz go dać

stary nie przesadzaj z tym pierścionkiem zdecydowanie jest za szybko zaczekaj ....najpierw rozmawiaj z nią na temat waszej ewentualnej przyszłości jak ona to widzi ...czy jest gotowa na tak poważny krok itd....ma dopiero 20 lat i jakieś swoje plany życiowe które Ty powinieneś uszanować a nie osaczać ją pierścionkiem uważam że bukiet kwiatów całkowicie wystarczy