Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Loko Loko

okres skrzepy

Polecane posty

Gość Loko Loko

witam, przed wczoraj dostałam okres , bardziej przypominał plamienie , wczoraj tez było słabiutkie plamienie , wieczorem przed snem bolał mnie brzuch miałam dreszcze i pojawiły sie spore skrzepy , rano obudziłam sie i miałam że tak powiem potop, dziś mnie juz nic nie boli i krwawienie znikło co to może być ( dziwny ten okres , nigdy tak nie miałam zwykle mam skąpe miesiączki)

Gość nbcgnhz
zasem wystepuje przedwczesne poronienie z samoistnym oczyszczeniem to moglo byc własnie to

Gość Loko Loko
pomyslałam o tym :( ale dzis juz nic nie ma prawie

Boże, od razu poronienie :O Przecież skrzepy w krwi miesiączkowej są NORMALNE. A gorączkę to ja mam co okres, a nie sądzę, żeby co miesiąc dochodziło u mnie do poronienia. O bólu nie wspomnę...:O

Gość Loko Loko
nie miałam gorączki tylko wraz z bólem brzucha pojawiły sie dreszcze dodam ze krew ma kolor brązowy

A dreszcze prawdopodobnie wzięły się ze stanu podgorączkowego. Krew menstruacyjna nie ma okreslonego koloru, mogla być brązowa. Poza tym nie jesteś zaprogramowana komputerowo...

Gość sssfd
ja zawsze mam skrzepy...i to na pewno nie poronienie...bo musiałabym być co miesiąc w ciąży...he,he,...

Gość Loko Loko
te skrzepy były naprawde spore wyglądem przypominały wątróbkę (przepraszam za szczerość i mam nadzieje że nikt nie je akurat kolacji)