Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halla

kiedy seks nie podnieca...

Polecane posty

Gość halla

od pewnego czasu mam coś takiego że podczas stosunku z moim partnerem nie jestem podniecona, czuje się rozluźniona zrelaksowana ale nie podniecona!! wtf? proszę o porady co zrobć

facet nie doprowadza ciebie do stanu wywołania u ciebie potrzeby penetracji Po prostu za szybko wchodzi z penisem do środka a ty nie masz orgazmu pochwowego tylko łechtaczkowy dlatego stosunek jest przyjemny ale bez "czucia "

za szybko wprowadza penisa a ty nie jesteś jeszcze gotowa na penetrację Masz orgazm łechtaczkowy a nie pochwowy Musisz mu powiedzieć żeby zajął się grą wstępną a nie szybkim stosunkiem

jeszcze może być tak że macie różne temperamenty seksualne ty jesteś zaspokojona seksualnie nawet może to trwać tydzień a on potrzebuje codziennie

Gość co w tym dziwnego o
problem dotyczy większości kobiet pomóż sobie autoerotyzmem chociaż na dłuższą metę to tym bardziej utrwala problem teraz już wiesz dlaczego kobiety muszą udawać orgazm tak to jest jak się z partnerem nie udaje a nie udaje się bo gdyby on tak trochę inaczej..to by się udało ale nie ma inaczej bo on nie wie co to znaczy i przy tym "inaczej" jemu nie jest tak jak lubi więc robi jak lubi i koło się zamyka Tak też mają kobiety bardzo temperamentne i przez to chodzą wiecznie niezaspokojone i muszą sobie pomagać w inny sposób bo z partnerem rzadko się udaje chociaż jest przyjemnie i relaksująco (jeśli jest) nie pomoże rozmawianie z partnerem i jego starania się ale jak się stara to jest szansa że czasem się uda mieć orgazm oczywiście jest to zniechęcające i po jakimś czasie ma się dość i zaczyna boleć głowa i jest nagminne "dzisiaj nie ...".

dokładnie jak napisał poprzednik i jeszcze dodam że stymulację językiem czy ręką należy wykonywać cały czas do orgazmu a nie przerwać by za chwile polizać kilka razy i kończyć by już włożyć penis bo u kobiety natychmiast cofa się podniecenie gdy taką taktykę facet przyjmie a ma orgazm łechtaczkowy jak większość.One nie maja spermy jak my i podniecanie się nie jest związane z produkcja spermy która mas musi być wydalona

Gość asex_telefon_on
Zróbcie cośniecodziennego , a może poprostu popróbujcie z długągrą wstępną może długie 69 do finału szukaj i szukaj ażznajdziesz to wo sobie porozmawiaj z partnerem i to wy musicie coś zmienić i bedzie ok

Gość halla
dzieki za odp. kiedyś było inaczej kochaliśmy się pare razy dziennie i było dobrze za każdym razem, teraz robimy to rzadziej, ja mam często ochotę ale jak przychodzi co do czego to nic nie czuję nudzę się po prostu...moje podniecenie opada już podczas gry wstępnej. w efekcie zaspokajam się sama :(