Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana :(

Za moimi plecami spotykał się z inną... Co robic?

Polecane posty

Było nam razem bardzo dobrze, ja 23 lata, a on 25. Nasz związek trwał 4 lata. Przyjęłam zaręczyny, planowaliśmy ślub. Wszystkie kłótnie dusiliśmy w zarodku, kochając się po nich jeszcze bardziej. Bardzo mnie kochał, znajomi powtarzali, że świata poza mną nie widzi (było to prawdą)... Niestety, wszystko popsuło się przez jego kolezankę ze studiów. Zaczął się z nią kolegować, pisała do niego smsy-widać, że wpadł jej w oko. Mimo moich protestów zaprzyjaźnił się z nią. Bardzo mnie to denerwowało-a on mówił, że jest uczynna i że może na nią zawsze liczyć :( Chyba ukrywał przede mną szczegóły tej znajomości, że ogóle się z nią koleguje... Całe szczęście mój Ukochany skończył studia. Myślałam, że moje obawy są bezpodstawne a strach o nasz związek minął... Aż do wczoraj. Zadzwoniła do mnie moja przyjaciółka i opowiedziała przez telefon, że widziała mojego faceta spacerującego z inną! Gdy wrócił, spytalam się gdzie był. Powiedział, że w pubie z kumplem. Pytałam, czy na pewno, odparł że o co mi chodzi, że tak. Popłakałam się, kazałam mu się wynosić, noc przesiedziałam u przyjaciółki rycząc... Rano już go nie bylo. Jestem w proszku. Załamana. Co dalej robić? Próbować ratować związek? Darować kłamstwo? Darować spotykanie się? Przecież nie wiem, ile czasu mnie oszukiwał i do czego doszło? Pomóżcie

Gość bibka 31
Jak oszukuje juz teraz,przed slubem, to po co Ci on ....?

Gość ehh czuje sie paskudnie
a skad wiesz ze przyjaciołka dobrze widziała? moze i poszedł z jakas znajoma a tobie nic nie chciał mowic bo wiadomo jakie są baby!! HISTERYCZKA JESTEŚ I TYLE

Gość przede wszystkim gdy opadna
emocje, postaraj sie dowiedziec nieco wiecej szczegołow dot. tego spotykania sie. Pomijajac najgorsza wersje, moze tez byc tak, ze po prostu sie z nia spotykal, bo ja lubi a ukrywal przed toba, bo wiedzial, jaka bedzie twoja reakcja (aczkolwiek to i tak swiadczy o nim, ze jest klamca). Nie wiadomo tez czy to byly jakies cykliczne spotkania, czy jednorazowe i akurat mial pecha, ze ktos go zobaczyl. A co radze?? Chwilowo przeczekac. Emocje sa bardzo zlym doradca.

Gość puka inna
a Ty go blagaj,by wrocil.....hi hi.On juz wybral.

Gość tokijskazagadka
Licz się z tym, że jak wybaczysz to kłamstwo to będziesz chciała/musiała wybaczać inne... I chcesz żyć w związku pełnym kłamstw? gdzie nie ma zaufania? gdzie będziesz chciała go szpiegować i przeglądać mu telefon?

Gość dorota z zawiercia
ale to wina takich zazdrośnic jak ty że faceci kłamią i kombinują ,dlaczego i jakim prawem mu zabraniasz na przyjaźnie z innymi ludźmi,jesteście parą ale to nie znaczy że nie możecie spotykać się z innymi ,stare to wykształcone a głupie jak but

Gość ajmda
poszukajcie tematu podobnego, wczoraj czytałam, sytuacja odwrotna, nawet żywcem przekopiowane zdania. prowokacja!

Zadzwoniła do mnie moja przyjaciółka i opowiedziała przez telefon , że widziała mojego faceta spacerującego z inną! 1. spacerującego z inną...... to takie wielkie przestępstwo? 2. przyjaciółka zadzwoniła i .... już uwierzyłaś, nie potrzebujesz jakiegoś dodatkowego potwierdzenia? 3. ciągłe obawy..... hmm, jak nie masz zaufania, to jak chcesz w to brnąć dalej? Czy nie zamęczysz siebie i jego swoimi podejrzeniami?

Gość do ciebie załamana
ty tez masz prawo umawiac sie ze swoimi kolegami i powinnas to wykorzystac.

Gość StudenteczkaSmutnaBajeczka
Najpierw dowiedz się czy oby na pewno Cie zdradza !!! a nie juz się załamujesz ! a jeżeli tak to daj sobie z nim spokój albo też romansuj jak tak wolisz ...

Gość StudenteczkaSmutnaBajeczka
aha ! a jeszcze jest mozliwość,że koleżanka ściemnia- mało takich przypadków zazdrosnych bab - jedna o drugą???

Gość bzzzz.....
Ktoś tu słusznie napisał ze emocje sa złym doradcą...tak jak donoszące przyjaciółki. Zareagowałas bezsensownie. To że planujesz z kimś ślub nie oznacza ze zakładasz mu kajdanki i że druga osoba nie ma już zadnych praw. Nie mozesz dorosłemu facetowi zabronic spotykania sie z innymi kobietami.Nie wolno mu miec koleżanek?! Przecież to śmieszne. Masz albo poczucie niskiej wartości że tak szalejesz albo do szału doprowadza Cię fakt że nagle zaczął zauważać kogoś poza Tobą..Okłamał?! Chyba trudno mu sie dziwic w tej sytuacji. A wystarczyło pogadac....

Gość chinota
to dziwne że rano go już nie ma, ani nie dzwonił do ciebie?

Gość 6789876545666676
poznaliscie się za szybko ,on mial 21,z takich zwiążkow nic nie wychodzi.jest się ze soba ,jest a pozniej nadchodzi prawdziwa miłość.jak się z kimś za długo chodzi to nic z tego nie będzie.

Gość tu wszyscy bronia klamcy !!!
kawal dupka z niego kolezanko, uwazaj z kim sie zadajesz, jezeli teraz brakuje mu koleaznek to co bedzie pozniej ? Widocznie znudzilas mu sie juz i szuka teraz urozmaicenia a ciebie ma na wszelki wypadek.

Dziewczyny, tu nie chodzi o to, że zabraniałam spotykać mu się z koleżankami, mieliśmy znajomych różnych płci. Chodziło tylko o te jedną, która się tak strasznie narzucała. :(

Ok , pomoge Ci , niech strace . Taki temat byl juz poruszany , podaje Ci link do niego http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4560974&start=0 Gdyby nie chcialo Ci sie go w calosci czytac , to podam Ci od razu rozwiazanie Twojego problemu : to Ty jestes winna , bo go ograniczalas i nie zaslugujesz na tak kochanego i wpanialego partnera . Ps . Aha , dzwon do niego , a on moze laskawie da Ci jeszcze jedna szanse. Ps2 . I na przyszlosc zapamietaj , nie ograniczaj jego swobody i wolnosci bo nie masz do tego zadnego prawa . Ps3 . Aha i pracuj nad rownowaga swojej psychiki , bo takich sytuacji w przyszlosci moze byc wiecej . Pozdrawiam .

nie wierzę w wróżby...