Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katia12345668332

czy znacie

Polecane posty

Gość katia12345668332

piękne kobiety i dobrze wykształcone ? Tzn nie po jakiejś tam pedagogice ,ale np po medycynie czy prawie? to wogóle możliwe ,żeby tyle się uczyć ,a zawsze dobrze wyglądać , nie zestarzeć się szybko? wiem może to i głupie pytanie, ale np rzadko moim zdaniem zdarzają się kobiety piękne i po takich cięzkich studiach...

Gość odradzam prawo to kierunek
Pewna cudowna Marlenka skonczyła prawo i politologię i jest boska.

Gość katia12345668332
bo może wyda wam się ,że jestem głupia, ale zaczynam studia na stomatologii i mimo ,że teraz jestem uważana za ładną dziewczynę to boję się ,że po studiach będę wyglądała jak własny cien tzn ,że ta nauka mnie tak pochłonie ,że nie będę miała czasu na nic ,ani o dbanie o siebie.. może to głupie obawy dlatego wstydzę się kogokolwiek o to spytać tylko na kafe mogę ;)

Gość odradzam prawo to kierunek
a co takiego szczególnego jest prawie ,wkrótce będzei ono miało rangę marketingu i zarządzania,

Gość Artefakcie diabła,a pozwolisz
mi wylizać sobie stopy,

Katia, bez przesady. Wiadomo, ze tego typu studia są ciężkie, ale dużo jest ładnych i zadbanych stomatologów, zarówno kobiet jak i mężczyzn. Uroda jak i starzenie się są również powiązane z genami, także niekoniecznie studia mogą mieć wpływ na pogorszenie wyglądu ;) Ale za to jest to w miarę dobrze płatny zawód, więc w razie czego będzie cię stać za kilka lat na te wszystkie spa i inne duperelki odmładzające :P

Gość Artefakcie diabła
dzięki,takie po chodzeniu w klapkach w upał,

Gość wykształcona, zadbana...
heh, co to za pytanie? skończyłam studia, zostałam na uczelni na doktoracie, po 4 latach znalazłam lepiej płatna pracę, rok temu ponownie rozpoczęłam szkołe - tym razem inny kierunek... nie wygladam na zmęczoną, zestresowaną, zaniedbaną... nie robię wokół swojego wyglądu szumu, nie przesiaduję u kosmetyczek, fryzjerów balans w życiu, wszystko można pogodzić, właściwy dystans - recepta na atrakcyjną, wykształconą kobietę

Gość wykształcona, zadbana...
"bo może wyda wam się ,że jestem głupia, ale zaczynam studia na stomatologii i mimo ,że teraz jestem uważana za ładną dziewczynę to boję się ,że po studiach będę wyglądała jak własny cien tzn ,że ta nauka mnie tak pochłonie ,że nie będę miała czasu na nic ,ani o dbanie o siebie.. może to głupie obawy dlatego wstydzę się kogokolwiek o to spytać tylko na kafe mogę" a to o to chodzi? tym stwierdzeniem wystawiłaś sobie niestety u mnie etykietkę... rozpoczynać stomatologię i martwić się "co z wyglądem"... :/

Gość no choćby Julia Tymoszenko
piękna i zadbana kobieta - do tego wykształcona i aktywna zawodowo.