Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dla dobra nauki

Teoria malych i duzych piersi

Polecane posty

Gość Dla dobra nauki

obserwujac kobiety i na podstawie wlasnych doswiadczen nasuwa mi sie pewna teoria i z wasza pomoca drogie kafeterianki, chce ja potwierdzic albo obalic! Otóz zauwazam pewna prawidlowosc pomidzy kobiecymi ksztaltami a tzw potencja kobiet, innymi slowy im wieksze piersi, posladki, im bardziej kobiece ksztalty tym wedlug mnie kobieta ma wiekszy potencjal a co za tym idzie: 1 wieksza wrazliwosc na bodzce 2 silniejsze orgazmy i szybciej przychodzace 3 krotszy czas potrzebny by doprowdzic do stanu ekstazy 4 wieksze potrzeby seksualne 5 silnijsze stany emocjonalbne co za tym idzie silniejsze ookazywanie uczuc:) czy moja teoria jest prawdziwa?? Czy bardziej kobiece ksztalty oznaczaja wieksza ilosc kobiecych hormonow w organizmie i wszsytkie wymienine powyzej tego nastepstwa?? jakie sa wasze odobiste doswiadczenia, jaki wplyw na wasze kobiece libido maja obfite ksztalty i czy kobieta o bardzo malych piersiach jest przez to poszkodowana, czy jednak potrafi odczuwac przyjemnosc sexualna tak samo jak kobiety o pelnych ksztaltach??????????

Jest z tym problem. Bo zasadniczo mam jedna objętość od dosyć dawna i co się z tym wiąże, żadnego porównania.

Gość Dla dobra nauki
drogie i madre kafeteriani, wzniescie sie prosze na wyzyny intelektualnei i pomozcie zrozumiec , pojac istote sprawy, dla dobra nauki

Gość Dla dobra nauki
rozumie ze chodzi o blokade spowodowana urazem psychicznym, ale idealna odpowiedzia bylo by porownanie ksztaltu i potencjalu a to z czasow z przezd urazu...

Gość wymysły, myśle ze to zalezy
od kobiety, ile kobiet, tyle opinii, a nie od wielkości miseczki :D czy też rozmiaru dupy :D czy też rozmiary ubrań, lub buta...... ja jestem szczupla i mam małe cycki, ale są okrągłe i ładne :) mam płaski brzuch, wyrazne wcięcie w talii wiec wszystko do siebie pasuje. ad.1- wieksza wrażliwość cycków, czy ogólnie? ;) j z kolei słyszałam teorie że mniejsze są bardziej wrażliwe. a ogólna wrażliwosc na bodzce nie zalezy od rozmiaru czegokolwiek ad.2- jak wyżej ad.3-jak wyżej ad.4-JAK WYŻEJ, nie widzę związku. ad.5-no chyba żartujesz.... ;) jak wyżej!!

Gość wiesz co.......
to zadna nowa teoria, juz w latach 90 tych naukowcy udowodnili ze wiecej tkanki tluszczowej u kobiety daje jej wiekszy potencjal seksualny i intensywniejsze doznania.

Moim zdaniem tłuszcz nie ma nic do rzeczy w doznaniach bądź ich braku.

Gość Dla dobra nauki
wymysły, myśle ze to zalezy czy masz porownanie z innymi kolezankami?? dzieki za odpowiedzi ale potrzebuje duzo wiecej dnaych dla porownania

Gość Dla dobra nauki
wiesz co....... jesli potrafisz czytac ze zrozumieneim ... chodzi o wieksza ilosc hormonow ktora moze byc uzewnetrzniona w barzdiej kobuieecj budowie, w odroznieniu o kobiet zblizonych budowa do mezczyzn( szersze ramiona, male piersi , wezsze posladki, pojawiajace sie dodatkowe oobfitsze owloscienie tu i uwdzie, byc moze z powodu testosteronu) interesuje mnie to jaki zwiazek ma budowa ciala z poencjalem

Gość Dla dobra nauki
regres wez nie pieprz glupot chcesz pogadac z Brum zapros ja na priva a jesli nie masz nic wartosciowego do powiedzenia w temaci to dziekuje ci ale bez twojego udzialu szybciej wszytko pojdzie

Dla dobra nauki - wziąłeś pod uwagę, że kobiety przyjmuję tabletki z hormonami? To trochę zaburzać może Twą teorię.

Gość Dla dobra nauki
brum interesuja mnie wszytkie aspekty sprawy jesli zamiast pieprzyc o glupotach, zajmiemy sie pieprzeniem w temaci to moze szybciej uda mi sie zebrac odpowiednia ilosc danych do porownania , za co bede bardzo wdzieczny

to dziekuje ci ale bez twojego udzialu szybciej wszytko pojdzie" obawiam sie że mojego i brum udziału w tym temacie topik uplasuje sie za godzinę na 3 podstronie :P jak tam chcesz to mogę sobie iść tylko nie upaj :P brumka to jaki ten rozmiar? ;)

Regresie - rozmiar jest doskonały. :D Kobiecy, zmysłowy i ponętny. Poza jednym małym :D mankamentem. :D

Gość wiesz co.......
alez oczywiscie ze tkanka tlusczowa ma zwiazek z doznaniami i z samym popedem seksualnym o tu przyklad z jednego artykulu : "Gdy kobieta traci na wadze, komórki tłuszczowe używane do produkcji i magazynowania estrogenu nie są tak wydajne i produktywne jak w przypadku gdy kobieta była cięższa. To oznacza, że gdy jej ciało jest bardziej smukłe i atrakcyjniejsze, jej procesy fizyczne zazwyczaj wspomagane przez estrogen, jak np. przepływ krwi to rejonów organów płciowych oraz zwilżenie waginy, mogą ulec osłabieniu i zwolnieniu. Zmniejszone nawilżanie nie prowadzi do wspaniałego sexu. Często gdy kobiety tracą na wadze, fizyczne czynniki oraz lata psychologicznego zobojętnienia powodują że ich potrzeby seksualne zostają przełączone na czas spoczynku i w takim wypadku należałoby wprowadzić wiele zmian oraz przeprogramowań aby sex znowu stał się źródłem satysfakcji i radości."

Gość Dla dobra nauki
regres wiec idz juz tak bedzie lepiej dla nauki i swiata napisz do brum moze poda ci adres i nr tel to sie jakos umowicie na opomiarowanie

napisz do brum moze poda ci adres i nr tel to sie jakos umowicie na opomiarowanie" widzisz ona nawet mi swojej foty nie chce przysłać

Do Pomarańczy powyżej Autora: moim zdanie to wymysł. :)

Regresie :D Chyba potwierdzam takie powiedzenie o plecach nie tylko z tyłu. :D

Gość Dla dobra nauki
Brum!! do cholery umow sie z nim w koncu bo bedzie tu sie rozpisywal jak upierdliwa baba

Gość aaibb
Teoria autora jest ciekawa. Zastanawiam się, czy te zalezności w grubości tkanki tłuszczowej dotyczą też mężczyzn ?